Lectură de 2 minute

13 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Notino dă startul la Summer Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri al verii

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice din Europa, dă startul celor mai mari reduceri de Black Friday din acest sezon, luni, 18 iulie. Timp de o săptămână, retailerul online va oferi reduceri de peste 40% la cele peste 300 de branduri populare de cosmetice mass-market și high-end, atât în magazinul online și cel fizic, cât și pe aplicația mobilă.

Summer Black Friday este una dintre cele mai așteptate sesiuni de shopping, după evenimentul tradițional de Black Friday. Anul trecut, cu ocazia evenimentului Summer Black Friday în România, Notino a înregistrat o creștere a volumului de comenzi cu 23% mai mare decât în săptămâna precedentă reducerilor.

Top 3 produse vândute de Summer Black Friday

În top 3 cele mai populare categorii de produse achiziționate pe durata Summer Black Friday 2021, se află: produsele de make-up, parfumurile și produsele de îngrijire a părului, consumatorii fiind interesați, în mod special, de fonduri de ten, rimeluri, rujuri, șampoane, măști pentru păr, vopsea de păr și parfumuri, spun reprezentanții Notino.

În Summer Black Friday vor fi incluse branduri precum MAC Cosmetics, NYX, Maybelline, Estée Lauder, Dr. Jart+, Mario Badescu, KORIKA, Viktor & Rolf, Atelier Cologne, Yves Saint Laurent.

Pregătirile pentru Summer Black Friday au început acum trei luni

Notino a început pregătirile pentru cel mai mare eveniment de reduceri al verii cu trei luni înainte de lansare. Retailerul de cosmetice a negociat cu partenerii și brandurile din portofoliu pentru a obține cele mai avantajoase oferte și reduceri pentru consumatorii săi, aprovizionându-se din timp pentru a asigura disponibilitatea produselor. De asemenea, echipa de logistică a fost pregătită să facă față volumului mare de comenzi, cu scopul de a-și menține standardele de livrare.

În rândul consumatorilor români, campaniile de reduceri rămân în continuare perioadele preferate pentru shopping.Pe lângă oferte și reduceri, retailerul oferă o gamă largă de produse și servicii care să faciliteze procesul de alegere al acestora, precum serviciul Try it first sau Virtual mirror, dar și o gamă largă de beneficii: 90 de zile pentru retururi, aceleași prețuri în magazinele fizice ca pe website și livrare gratuită pentru comenzile de peste 250 RON.

Notino este unul dintre cele mai mari magazine online care comercializează parfumuri si cosmetice din Europa. Călătoria sa a început în Republica Cehă în 2004. În prezent, Notino activează pe 27 de piețe europene, unde operează 26 de magazine fizice. Este partener autorizat al celor mai mari companii mondiale de beauty, precum DIOR, Lancôme, Gucci, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Chloé, Estée Lauder și altele. Are un portofoliu incredibil de 83.000 de produse, de la peste 1.500 de branduri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Notino dă startul la Summer Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri al verii