Lectură de un minut

14 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Noi servicii si beneficii pentru magazinul online Farmec

Abonează-te pe  

Producatorul roman de cosmetice, Farmec, anunta dezvoltarea magazinului online prin introducerea de noi servicii in cadrul platformei. Astfel, din luna noiembrie va fi disponibil serviciul gratuit de impachetare cadouri si achizitie a cardurilor de cadouri, implementate cu ocazia sarbatorilor de iarna, urmand sa fie disponibile pe tot parcursul anului.

 
 

 

Printre alte servicii si modificari comerciale aplicate in magazinul online al producatorului clujean de cosmetice se numara:
  • oferirea de transport gratuit in perioada Black Friday pentru comenzile achitate online, indiferent de valoarea acestora
  • imbunatatirea programului de fidelitate pentru clientii online (valoarea reducerilor oferite consumatorilor a fost crescuta pana la 15%, pragul reducerilor fiind ridicat cu 5% fata de trimestrul anterior)
  • pentru orice comanda de produse cosmetice plasata online, consumatorii beneficiaza de serviciul de impachetare si ambalare gratuita, transformand achizitia intr-un cadou perfect pentru cei dragi (cadoul poate fi insotit de o urare sau un mesaj aniversar).
  • cardul Cadou Farmec este un alt beneficiu disponibil utilizatorilor: valoarea cardului variaza de la 50 la 999 lei, in functie de toate tipurile de venit, iar valabilitatea sa este de 6 luni.
Alina Spanu, Manager Vanzari Online Farmec a declarat, citat de Retail FMCG: “Alaturi de expansiunea din offline, dezvoltarea zonei de e-commerce este o directie prioritara pentru Farmec. Extinderea si imbunatatirea constanta a facilitatilor si serviciilor oferite, precum si disponibilitatea unei game tot mai largi de produse, ca urmare a noilor lansari de game, ne-au permis sa stabilim un curs ascendent al vanzarilor online ale Farmec. In 2019, planificam o noua etapa in dezvoltarea platformei noastre digitale, prin relansarea sa intr-un nou format, cat mai prietenos fata de consumatori si in linie cu tendintele internationale“.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi servicii si beneficii pentru magazinul online Farmec