Lectură de un minut

14 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Noi numiri la Agricover: cine preia conducerea Agricover Distribution

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Agricover, un jucător important în piața de agribusiness din România, anunță numirea domnului Bogdan Dimcea în funcția de Director General al Agricover Distribution SA. Domnul Ghiță Pinca, cel care a ocupat anterior funcția de Director General, își va continua activitatea în cadrul companiei, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație al Agricover Distribution SA. 

Sursa foto: Agricover/ Facebook

Bogdan Dimcea are o experiență comercială și operațională de peste 22 de ani, câștigată în cadrul unor companii precum Coca-Cola HBC, Red Bull România, CHS, Aectra Agrochemicals, și Agricover Distribution. Înainte de a fi numit Director General al Agricover Distribution, acesta a ocupat funcția de Director de Dezvoltare în cadrul companiei Agricover Technology.

În noua sa poziție, Bogdan Dimcea va fi responsabil de continuarea creșterii sănătoase a Agricover Distribution, prin identificarea și promovarea celor mai bune produse și servicii destinate creșterii performanței fermelor.

Ghiță Pinca, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație al Agricover Distribution, va contribui la dezvoltarea strategiilor companiei, inclusiv prin dezvoltarea unor noi linii de afaceri care vor cuprinde o componentă semnificativă de inovație.

În 2021, Agricover Distribution a deservit peste 8.300 de clienți fermieri, înregistrând venituri de 1.716 milioane lei din vânzarea de tehnologii agricole, atât pentru cultura mare, cât și pentru culturi speciale precum, cultura cartofului, pomicultură și viticultură.

Agricover Holding este un grup de companii ultraperformant în sectorul de agribusiness european. Cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani și o abordare antreprenorială la nivel de dezvoltare a afacerilor, Agricover este un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung. Agricover Holding cuprinde liniile de business Agricover Distribution, specializată în distribuția de inputuri agricole, Agricover Credit, instituție financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor și Agricover Technology, prin care fermierii au acces la cele mai noi inovații în agricultura digitală mondială.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi numiri la Agricover: cine preia conducerea Agricover Distribution