Lectură de un minut

25 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Nivea lansează deodorantele Magnesium Dry, fără aluminiu și alcool

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Nivea lansează deodorantele Magnesium Dry, fără aluminiu și fără alcool, cu o formulă pe bază de magneziu activ derivat natural. Spre deosebire de antiperspirantele convenționale, noua gama deo funcționează cu clorură de magneziu în loc de săruri de aluminiu.

„Folosirea de produse cât mai naturale a devenit un obicei al multor oameni. Nivea sprijină o astfel de alegere și tocmai de aceea propune Magnesium Dry. Obiectivul de la care pleacă noua gamă cu magneziu este acela de a avea o alternativă naturală, eficientă, la protecția antiperspirantă pe bază de săruri de aluminiu. Noile deodorante sunt rezultatul a șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare și peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional”, a declarat Dr. Robert Klauck, manager global al departamentul de producție deodorante Nivea.

Noile deodorante sunt, de asemenea, fără microplastic (conform definiției UNEP), iar lansarea lor face parte din obiectivul brandului de a folosi, la nivel global, materiale naturale în tot mai multe dintre produse.

În România, deodorantele Magnesium Dry pot fi găsite în magazinele retailerilor - Carrefour, Kaufland, Auchan, DM, Mega Image și online – pe Emag.ro.

Prețul recomandat este de 15,2 lei.

Nivea este o marcă de îngrijire a pielii, cu o istorie de peste 100 de ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nivea lansează deodorantele Magnesium Dry, fără aluminiu și alcool