Lectură de 2 minute

30 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Nike lansează prima pereche de sneakerși cu tema Power Puff Girls

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

După ce, în martie, au apărut vești despre o colecție The Powerpuff Girls în colaborare cu Nike SB, avem acum primele imagini ale modelului SB Dunk Low "Blossom" inspirat de personajul titular al serialului. 

 

Sursa foto: Pixabay

Proiectul creat de Nike în colaborare cu The Powerpuff Girls a fost dezvăluit. În ultimele luni au apărut zvonuri, ceea ce a dus la cea mai bună perspectivă asupra colaborării de până acum, prin amabilitatea utilizatorului Instagram iamricosuav, potrivit Hypebeast.

Sneakerșii sunt de culoarea roz, în timp ce co-brandingul (nike și the power puff girls) este prezent pe etichetele de pe limbă, iar grafica tematică specială a fost pregătită la baza tălpii și pe talonetă.

Deși imaginile cu perechile "Bubbles" și "Buttercup" nu au fost încă dezvăluite, este probabil că vor urma același concept de design și vor pune în evidență culorile personajelor respective.

Zvonurile legate de lansarea acestora au circulat pe site-urile de adidași cu privire la statutul de lansare al colecției, indicând că doar o singură variantă de culoare dintre cele trei va fi disponibilă ca o lansare generală, în timp ce celelalte două sunt mult mai limitate și vor fi lansate doar prin canale selecte.

Dacă aceste zvonuri se adeveresc, se poate estima lansarea colecției undeva în decembrie.

Contextul

Potrivit rapoartelor celor din interiorul industriei de încălțăminte sport, Nike SB lucrează în prezent la o colaborare cu The Powerpuff Girls, care va fi lansată în cursul acestui an. Deși nici Nike, nici Cartoon Network nu au emis încă o declarație oficială cu privire la un parteneriat, vestea pare oportună, deoarece The Powerpuff Girls, care a fost difuzat inițial între 2004 și 2009, a anunțat un reboot anul trecut. De asemenea, se pare că acest proiect de colaborare se va materializa prin intermediul unui model Dunk.

Citeste si:
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli

În afară de rebootul animat, The Powerpuff Girls se va întoarce sub forma unui remake live-action cu Chloe Bennett, Dove Cameron și Yana Perrault în rolurile Blossom, Bubbles și, respectiv, Buttercup. Deși a fost anunțat inițial în 2021, CW a decis să reia serialul, văzând o amânare pe termen nedefinit a premierei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nike lansează prima pereche de sneakerși cu tema Power Puff Girls