Lectură de 2 minute

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Nike lansează o colecție cu influențe din arta și arhitectura românească, în colaborare cu jucătoarea de baschet Sabrina Ionescu

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Nike a prezentat prima sa colecție de îmbrăcăminte sportivă unisex. Noua colaborare cu jucătoarea de baschet Sabrina Ionescu cuprinde încălțăminte sport și îmbrăcăminte într-o gamă de mărimi pentru adulți - fără a fi limitată în funcție de criteriul de gen. 

 

Sursa foto: chelsea fern / Unsplash

Nike a anunțat lansarea unei noi colecții, în colaborare cu jucătoarea de baschet Sabrina Ionescu, creând adidași și haine inspirate de moștenirea ei românească.

Ionescu este o baschetbalistă americană, jucătoare a echipei New York Liberty, care concurează la nivel profesionist în Women's National Basketball Association, scrie The Mirror.

Sportiva de 25 de ani a avut o ascensiune rapidă și a doborât recorduri în cei trei ani petrecuți în echipă, iar acum se alătură rândurilor sportivilor foarte respectați în calitate de ambasador Nike.

Cum arată noua colecție Nike

Colecția Sabrina 1 prezintă modele de broderie pentru a aduce un omagiu moștenirii românești a sportivei, inspirate din arta și arhitectura tradițională românească.

Despre noua gamă unisex, Nike spune că „își respectă angajamentul de a servi următoarea generație de baschetbaliști și de a face ca jocul să avanseze atât pe teren, cât și în afara lui".

De asemenea, colecția sportivei include hanorace cu glugă, tricouri, pantaloni scurți și o geantă cross-body în tendințe, toate în nuanțe de negru, alb și un violet strălucitor - inclusiv șosetele de baschet special realizate.

Citeste si:
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli

Colecția va fi lansată mai târziu, în această vară, pe site-ul Nike și la anumiți distribuitori.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nike lansează o colecție cu influențe din arta și arhitectura românească, în colaborare cu jucătoarea de baschet Sabrina Ionescu