Lectură de un minut

17 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Nicușor Dan promite că Bucureștiul va avea cea mai mare Bancă de Alimente, până la final de an

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primăria Capitalei, prin Direcția de Asistență Socială, construiește în zona Lira-Sebastian un complex de servicii sociale care va avea mai multe funcțiuni: o Bancă de Alimente, o cantină socială, un Centru de formare profesională în domeniul HoReCa pentru persoane vulnerabile, un centru de informare și consiliere pentru femei și centre de zi pentru copii și adulți cu dizabilități.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

”Colegii de la Asistență Socială vor colecta, depozita și distribui către persoanele aflate în nevoie alimentele donate de producători din industria alimentară și retaileri, alimente care nu mai pot fi vândute, dar sunt potrivite pentru consum”, a declarat Nicușor Dan, edilul Capitalei.

banca de alimente bucuresti

Acest complex va fi dotat și cu un sistem inteligent de utilizare a resurselor naturale, inclusiv prin acoperișuri verzi.

banca de alimente bucuresti

Complexul este format din 4 clădiri, una finalizată, 2 în curs de finalizare, iar la cea de-a patra lucrările au ajuns la 60%.

Construcția ar urma să fie gata la finalul acestui an.

Citeste si:
Turcii de la Migiboy Tekstil vor să salveze brandul de fashion Naf Naf: care este planul acestora
Turcii de la Migiboy Tekstil vor să salveze brandul de fashion Naf Naf: care este planul acestora
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nicușor Dan promite că Bucureștiul va avea cea mai mare Bancă de Alimente, până la final de an