Lectură de 3 minute

14 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Nicholas Kass, noul director executiv pentru afaceri internaționale al Alexandrion Group

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Alexandrion Group ȋl numește pe expertul ȋn politică externă Nicholas S. Kass, ȋn poziţia de director executiv pentru afaceri internaționale, care are un rol cheie în strategia de expansiune globală. 

Kass are peste 30 de ani de experienţă ȋn politică externă, acumulată ȋn diverse poziţii ocupate ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii. Printre cele mai recente se numără Adjunct al Secretarului de Stat, Director pentru Afaceri Europene și Director de programe de informații la Casa Albă (Consiliul Naţional de Securitate), precum și Ofițer Național Adjunct de informații pentru Europa la Consiliul Naţional de Informaţii.

În cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Ankara, Turcia (1995-1998, 2001-2003) dl. Kass a fost ofiţerul misiunii diplomatice pentru dezvoltarea relaţiilor cheie cu politicieni, activiști, academicieni, cadre militare cu roluri de conducere și lideri religioși.

Alexandrion Group este, de mulţi ani, lider al pieţelor de băuturi spirtoase și vinuri din Românian, fiind un motor pentru inovaţie, creștere și dezvoltarea celor mai ȋnalte standarde de calitate. În plus, Grupul devine un competitor puternic pe piaţa globală. Mă bucur să mă alătur grupului ȋn această etapă a evoluţiei sale și sunt entuziasmat să contribui la succesul său”, a spus Nicholas Kas.

Producătorul de băuturi Alexandrion anunţă numirea expertului ȋn politică externă Nicholas S. Kass, ȋn poziţia de Executive Director for International Corporate Affairs, o funcţie creată recent ȋn cadrul Grupului. Având peste 30 de ani de experienţă ȋn politică externă, ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii, pentru care a ȋndeplinit mai multe roluri, precum analist premiat, colector, diplomat, manager de politici și lider, Kass se va concentra pe creșterea notorietăţii si impactului la nivel global al Grupului Alexandrion, prin promovarea dialogului și construirea și ȋntărirea relaţiilor cu principalii factori de decizie, oficiali ai guvernelor și factori de decizie politici.

''Pe măsură ce Alexandrion Group pășește ȋntr-o nouă eră, cu o concentrare puternică pe dezvoltare și expansiune, este vital să deschidem dialogul și să comunicăm clar și eficient obiectivele, planurile și valorile noastre la nivel internaţional. Scopul meu este să fac istoria, tradiţia, valorile și excelenţa ȋn producţia de băuturi spirtoase și vinuri și ȋn alte sectoare de activitate, cunoscute ȋn 248 de ţări. Astfel, ȋn acest moment crucial al călătoriei noastre, cooptarea lui Nicholas Kass ȋn echipă este un pas esenţial. Rolul său ȋn strategia noastră de expansiune globală este foarte important, iar viziunea și experienţa sa ȋl fac un membru foarte valoros al echipei globale de leadership a Grupuluițț, a spus Nawaf Salameh, președinte fondator Alexandrion Group.

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanți jucători în producția de vinuri și băuturi spirtuoase din România și este singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând la Distileriile Alexandrion Saber 1789.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Citeste si:
Indexul locurilor de muncă OLX: Producția și logistica, domeniile cu cele mai multe joburi disponibile, în 2023
Indexul locurilor de muncă OLX: Producția și logistica, domeniile cu cele mai multe joburi disponibile, în 2023

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nicholas Kass, noul director executiv pentru afaceri internaționale al Alexandrion Group