Lectură de un minut

02 Feb 2023 - Știri și Noutăți

New York Roll, cel mai recent desert al patiseriei internaționale, poate fi comandat la Angeline Cake Boutique

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lansat în SUA în urmă cu câteva luni și ridicat în slăvi la Paris în toamnă, New York Roll, produsul de patiserie cel mai lăudat anul trecut pe social media, iese, începând de la finalul lunii ianuarie, din cuptoarele Angeline Cake Boutique.

Sursa foto: Angeline Cake Boutique

Instagram și TikTok au dat pe dinafară de dulce în 2022 cu postări despre noul produs de patiserie devenit celebru la nivel mondial: New York Roll. Creație a laboratoarelor Lafayette Grand Café & Bakery din metropola americană, desertul care a înnebunit piața din SUA la mijlocul anului trecut adună cozi de clienți și la ușa celor două patiserii din Paris care îl produc începând din septembrie.

New York Roll este, practic, un trunchi de cilindru scurt (cu o grosime de aproximativ două degete), asemănător ca formă unei felii groase de ruladă. Este produs din foietaj super fraged și crocant, incredibil de contrastant și, totodată, compatibil cu crema care-l umple cu generozitate și cu glazura turnată cu dichis după libera creativitate a patiserului.

Desertul este disponibil în magazinul Angeline Cake Boutique din Piața Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), București, la prețul de 27 lei.

New York Roll by Angeline Cake Boutique vine glazurat spectaculos și umplut cu una dintre cele cinci variante de cremă: vanilie și caramel, ciocolata și drip cu nuci caramelizate, mactha și zmeură, fistic, mango și fructul pasiunii. Pentru ca fiecare client să-și aleagă raportul dulce-sărat preferat, dar fiind indiscutabil fascinat de mixul de arome și textură de la prima mușcătură.

Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în București de soții Andreea și Marius Simion a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei. Compania a fost fondată în 2017. Cake Shop-ul estimează să ajungă la 4 magazine până la finalul anului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  New York Roll, cel mai recent desert al patiseriei internaționale, poate fi comandat la Angeline Cake Boutique