Lectură de 2 minute

20 Jan 2022 - Știri și Noutăți

​​​​​​​Netopia Payments, parteneriat cu StockBinder, startup-ul românesc care facilitează integrarea între magazine online, furnizori şi producători

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Procesatorul de plăți electronice Netopia Payments anunță un parteneriat cu StockBinder, startup-ul românesc care a dezvoltat o platformă ce facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori şi producători. Netopia Payments va pune la dispoziția magazinelor online cu care lucrează integrarea rapidă și gratuită a serviciilor StockBinder timp de trei luni.

StockBinder este o companie care facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori şi producători, asigurând un ecosistem în care aceștia pot să interacționeze, să stabilească noi relații contractuale și să transmită informații despre cataloage, prețuri și stocuri în timp real.

StockBinder transferă informaţii, date între magazine online şi furnizorii lor. Practic, platforma acţionează ca un mijlocitor între magazine şi furnizori şi ajută la transferul de informaţii despre produse, stoc, preţuri dintr-o parte în cealaltă. Ideea se bazează pe o nevoie reală din piaţă, în contextul în care, companiile din zona de e-commerce au această problemă de a corela stocurile proprii cu stocurile furnizorilor sau de a transfera date unitare de la mai mulţi furnizori în platforma lor de eCommerce.

În urma parteneriatului cu StockBinder, Netopia Payments își propune să faciliteze astfel magazinelor online care folosesc serviciile sale accesul rapid la ecosistemul StockBinder prin care pot integra rapid furnizori din România și din Europa.

Retail jobs

Startup-ul Stockbinder a fost lansat de Ionuţ Farcaş, care are o experienţă în industria eCommerce de peste 11 ani. Anterior, el a fost country manager la VTEX România.

„Acest parteneriat strategic cu Netopia Payments ne va permite accelerarea dezvoltării la nivel naţional, astfel încât să le putem oferi permanent partenerilor noştri posibilitatea reală de diminuare a costurilor şi de creştere a vânzărilor”, a declarat Ionuț Farcaș, fondatorul și CEO-ul StockBinder.

„Timp de trei luni vom pune la dispoziția magazinelor online partenere integrarea gratuită a serviciilor StockBinder”, a declarat Horia Grozea, director vânzări și marketing, Netopia Payments.

StockBinder este o platformă automatizată şi integrată, care conectează producătorii şi furnizorii cu magazinele online, permiţând listarea rapidă de produse. Platforma preia toate informaţiile despre stocuri, preţuri şi descrierea produselor oferite de furnizori şi producători, dar şi cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informaţiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informaţiile de preţuri şi stocuri de la furnizori, putând ajusta oferta comercială.

Citeste si:
Nu rata reducerile MaxLife de la articolele de pescuit
Nu rata reducerile MaxLife de la articolele de pescuit

Netopia Payments este un procesator de plăți digitale. Compania face parte din grupul de firme Netopia, înființat în anul 2003.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ​​​​​​​Netopia Payments, parteneriat cu StockBinder, startup-ul românesc care facilitează integrarea între magazine online, furnizori şi producători