Lectură de 2 minute

19 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Nestle vine cu noi arome pentru KitKat și Joe, dar și pentru alte produse

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nestlé, una dintre cele mai cunoscute companii de produse alimentare și băuturi din lume, propune consumatorilor din toate segmentele și de toate preferințele noi opțiuni și arome, atât pe partea funcțională, dar mai ales pentru răsfățul gusturilor.

Pentru iubitorii de cafea, portofoliul Nescafe se îmbogățește cu Nescafe Creamy Latte, o cafea solubilă cu textură pudră, pentru o cană de cafea cu gust fin și strat de cremă catifelată. Specialitatea Nescafe 3în1 Creamy Latte este inspirată de trendurile din cafenele, ca să poți savura și acasă o cafea cu gust bogat de lapte.

De asemenea, revine și Nescafe Barista Style, care este o varietate de băuturi de cafea, la doză, care sunt la fel de gustoase consumate atât reci, cât și la temperatura camerei, în patru variante de arome: Americano, Cappuccino, Latte și Caramel.

Tot în registrul răsfățul gusturilor, Nestlé anunță noua KitKat Caramel, patru ”degete” de ciocolată cu aromă de caramel, una dintre preferatele de moment ale consumatorilor, potrivit celor mai recente sondaje de preferințe. Și JOE își îmbogățeșe gama JOE Mini cu aromă de cocos.

În zona funcțională, Nestlé, prin divizia Infant Nutrition, aduce pe piață suplimentele pediatrice Nancare, pentru susținerea sănătății copiilor. Este vorba de Nestlé Nancare Flora-Equilibrium, pentru echilibrul florei intestinale, respectiv de Nestlé Nancare Picături cu DHA și vitamina D și E care contribuie la dezvoltarea și funcționarea normală a creierului, menținerea sănătății sistemului osos și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Tot pentru copii, Nestlé propune o noutate în această primăvară și anume desertul din lapte vegetal Gerber Organic, din lapte de cocos cu arome de măr și ananas, fără zahăr adăugat, conservanți, coloranți sau aditivi.

Pisicile sunt maestrele echilibrului dar, pentru a-și păstra microbiomul intestinal echilibrat, au nevoie de ajutor. Este demonstrat științific că gama Purina One Bifensis susține sănătatea intestinală și sprijină sistemului imunitar al pisicilor.

Purina One conține rădăcină de cicoare, antioxidanți și Lactobacillus ce contribuie la echilibrarea bacteriilor benefice și dăunătoare din intestin, ajutând astfel la protejarea moicrobiomului intestinal. Și când sunt sănătoase în interior, se vede la exterior, de aceea Nestlé relansează gama Purina One.

Citeste si:
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice

Grupul Nestlé este prezent în România din 1995, printre brandurile din portofoliul său numărându-se NESCAFÉ, Nespresso, Nesquik, Chocapic, KitKat, Lion, JOE, After Eight, Maggi, Purina sau NAN. În România, Nestle s-a implicat și în inițiative ecologice și de responsabilitate socială. În ultimii 3 ani companii a plantat 75.000 de copaci, care vor contribui la atingerea obiectivului de net zero emisii de carbon până în 2050.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nestle vine cu noi arome pentru KitKat și Joe, dar și pentru alte produse