Lectură de un minut

25 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Nestlé lansează un nou produs pe bază de lapte, pentru copiii de la 3 ani

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 Nestlé a dezvoltat gama de produse dedicate celor mici cu un nou produs pe bază de lapte, NAN® OPTIPRO® 5.

Sursa foto: Nestle România

NAN® OPTIPRO® 5 este un lapte destinat copiilor de peste 3 ani, ca parte lichidă a alimentației, dezvoltat pe baza cercetărilor Nestlé în domeniul nutriției și sănătății copiilor.

NAN® OPTIPRO® 5 conține o combinație unică de ingrediente, susținând o bună dezvoltare fizică și mentală a copiilor în această etapă, ajutând astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul lor, adică o cantitate adecvată de proteine, dar și un aport de Vitamina D, precum și calciu și fier.

Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor și, alături de Calciu, este necesară pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă, iar iodul contribuie la creșterea normală a copiilor.

Nestlé NAN® OPTIPRO® face parte din portofoliul Nestlé Infant Nutrition alături de gamele de produse NAN SUPREME, NAN COMFORTIS, NANCARE®.

Grupul Nestlé este prezent în România din 1996, printre brandurile din portofoliul său numărându-se NESCAFÉ, NESQUIK, Chocapic, KitKat®, Lion, JOE®, After Eight, MAGGI®, Purina, NAN®, GERBER®, Nespresso, Optifibre etc. În România, Nestlé s-a implicat și în inițiative ecologice și de responsabilitate socială. În ultimii 3 ani companii a plantat 75.000 de copaci, care vor contribui la atingerea obiectivului de zero emisii nete de carbon până în 2050.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nestlé lansează un nou produs pe bază de lapte, pentru copiii de la 3 ani