Lectură de 2 minute

22 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Nestlé a lansat KitKat Breaks for Good, fabricat cu cacao din boabe cultivate de fermierii participanți la programul de accelerare a veniturilor 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Nestlé a lansat în primul KitKat fabricat cu cacao din boabe cultivate de fermierii participanți la programul de accelerare a veniturilor derulat de companie. Acest KitKat își propune să aducă consumatorii mai aproape de fermierii care participă la programul Nestlé și să crească gradul de conștientizare cu privire la durabilitatea cacauei folosite în aceste batoane emblematice.  

Sursa foto: Unsplash

Nestlé a lansat acest program inovator în ianuarie 2022 pentru a reduce decalajul de venituri pentru familiile de cultivatori de cacao și pentru a reduce riscul de exploatare infantilă. În același timp, această inițiativă are ca scop promovarea unor practici agricole mai bune, precum și a egalității de gen prin împuternicirea femeilor ca agenți ai schimbării pozitive, notează inforetail.com.

Astfel, programul încurajează familiile producătoare de cacao să își înscrie copiii la școală, să implementeze bune practici agricole, să participe la activități agroforestiere și să își diversifice veniturile.

Până în prezent, această inițiativă a sprijinit peste 10 000 de familii din Côte d'Ivoire și este extinsă anul acesta în Ghana, pentru a include un total de 30 000 de familii.

Până în 2030, programul își propune să ajungă la aproximativ 160 000 de familii producătoare de cacao din lanțul global de aprovizionare al Nestlé pentru a genera un impact pe scară largă.

KitKat 'Breaks for Good' va fi disponibil în magazinele din 27 de țări europene începând cu ianuarie 2024.

Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume. Este prezentă în 189 de țări din întreaga lume, iar cei peste 300.000 de angajați sunt dedicați scopului Nestlé de a îmbunătăți calitatea vieții și de a contribui la un viitor mai sănătos. Nestlé oferă un portofoliu larg de produse și servicii pentru oameni și animale de companie, pentru tot parcursul vieții. Cele peste 2000 de brand-uri ale Nestlé includ nume emblematice precum NESCAFÉ, Nespresso, Maggi și Nesquik. Performanța companiei este susținută de strategia Nutrition, Health and Wellness. Sediul principal al Nestlé se află în Vevey, Elveția, unde compania a fost fondată în urmă cu mai bine de 150 de ani.

Citeste si:
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nestlé a lansat KitKat Breaks for Good, fabricat cu cacao din boabe cultivate de fermierii participanți la programul de accelerare a veniturilor