Lectură de un minut

29 Sep 2023 - Știri și Noutăți

NEPI Rockcastle a inaugurat bulevardul către Promenada Craiova, care se va deschide pe 5 octombrie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

NEPI Rockcastle, investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, a inaugurat Bulevardul Râului (tronsonul Calea Severinului – strada Brestei), cea mai nouă arteră din municipiul Craiova. Bulevardul, construit în urma unei investiții totale de peste 10 milioane de euro, a fost donat Primăriei Municipiului Craiova. Artera are două benzi pe fiecare sens și a fost construită pentru a facilita traficul în zona Promenada Craiova, cel mai nou și modern centru comercial din oraș, dezvoltat de NEPI Rockcastle, care va fi deschis pe 5 octombrie.

Sursa foto: NEPI Rockcastle

Lucrările la noul bulevard s-au derulat pe parcursul a aproximativ 18 luni, care includ și perioada necesară obținerii autorizațiilor de construcție. Investiția totală s-a ridicat la peste 10 milioane de euro. NEPI Rockcastle a donat municipalității și un teren de aproximativ 7.000 de metri pătrați, unde a fost amenajată zona verde din centrul bulevardului.

Noul bulevard, construit de NEPI Rockcastle, este prevăzut cu sensuri giratorii, semaforizare inteligentă, spaţii verzi şi piste pentru biciclete.

NEPI Rockcastle este investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est. Grupul deține un portofoliu remarcabil de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune. Cu 59 de proprietăți în cele nouă piețe și abilități de gestionare geografice diverse, NEPI Rockcastle urmărește în mod eficient oportunitățile imobiliare din zona CEE, beneficiind de un avantaj strategic în achiziționarea, dezvoltarea și operarea proprietăților. În România, compania deține 25 de centre comerciale dintre care amintim București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Targu Mures (Shopping City Târgu Mureș) si Ploiești (Ploiești Shopping City).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  NEPI Rockcastle a inaugurat bulevardul către Promenada Craiova, care se va deschide pe 5 octombrie