Lectură de un minut

29 Sep 2023 - Știri și Noutăți

NEPI Rockcastle a inaugurat bulevardul către Promenada Craiova, care se va deschide pe 5 octombrie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

NEPI Rockcastle, investitor È™i dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală È™i de Est, a inaugurat Bulevardul Râului (tronsonul Calea Severinului – strada Brestei), cea mai nouă arteră din municipiul Craiova. Bulevardul, construit în urma unei investiÈ›ii totale de peste 10 milioane de euro, a fost donat Primăriei Municipiului Craiova. Artera are două benzi pe fiecare sens È™i a fost construită pentru a facilita traficul în zona Promenada Craiova, cel mai nou È™i modern centru comercial din oraÈ™, dezvoltat de NEPI Rockcastle, care va fi deschis pe 5 octombrie.

Sursa foto: NEPI Rockcastle

Lucrările la noul bulevard s-au derulat pe parcursul a aproximativ 18 luni, care includ și perioada necesară obținerii autorizațiilor de construcție. Investiția totală s-a ridicat la peste 10 milioane de euro. NEPI Rockcastle a donat municipalității și un teren de aproximativ 7.000 de metri pătrați, unde a fost amenajată zona verde din centrul bulevardului.

Noul bulevard, construit de NEPI Rockcastle, este prevăzut cu sensuri giratorii, semaforizare inteligentă, spaţii verzi şi piste pentru biciclete.

NEPI Rockcastle este investitor È™i dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală È™i de Est. Grupul deÈ›ine un portofoliu remarcabil de proprietăți cu poziÈ›ie cheie în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, CroaÈ›ia, Cehia, Serbia È™i Lituania, È™i continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune. Cu 59 de proprietăți în cele nouă pieÈ›e È™i abilități de gestionare geografice diverse, NEPI Rockcastle urmăreÈ™te în mod eficient oportunitățile imobiliare din zona CEE, beneficiind de un avantaj strategic în achiziÈ›ionarea, dezvoltarea È™i operarea proprietăților. În România, compania deÈ›ine 25 de centre comerciale dintre care amintim BucureÈ™ti (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), TimiÈ™oara (Shopping City TimiÈ™oara), ConstanÈ›a (City Park Mall Constanta), Targu Mures (Shopping City Târgu MureÈ™) si PloieÈ™ti (PloieÈ™ti Shopping City).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  NEPI Rockcastle a inaugurat bulevardul către Promenada Craiova, care se va deschide pe 5 octombrie