Lectură de 3 minute

15 Dec 2022 - Știri și Noutăți

NEGRONI Aperitivo Bar, un concept italian lansat în Ucraina, va fi inaugurat și în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Forte Partners anunță primul chiriaș la parterul Tandem, o zonă a clădirii de birouri dedicată companiilor din ospitalitate și retail. Barul NEGRONI Aperitivo, un concept italian lansat în Ucraina în 2020, va fi funcțional în 2023 la București și va fi un reper al zonei Calea Victoriei, care a devenit, în ultimii ani, o destinație preferată de locuitorii Bucureștiului, precum și de turiștii români și străini.

Sursa foto: Tandem/ Forte Partners

”Este punctul de plecare în călătoria prin vremurile, poveștile și orașele gustului Negroni, de la Florența la Londra și New York, din 1919 până în zilele noastre. Servind mai mult de 30 de cocktail-uri italiene clasice și variante moderne de Negroni și cicchetti venețiene, de la ora aperitivului și până în noaptea dansantă, barul NEGRONI intenționează să devină spațiul pentru aventura ta zilnică de negroni. După Kiev și Odesa, în 2023 vom deschide aici porțile pentru a scrie capitolul bucureștean al celebrului cocktail. La o aruncătură de băț de Calea Victoriei și de Centrul Vechi, în noua clădire Tandem, NEGRONI Aperitivo Bar își dorește să fie un loc imposibil de uitat, grădina secretă în care înflorește simfonia dulce-amăruie”, au declarat reprezentanții NEGRONI Aperitivo Bar.

Interiorul artistic al barului NEGRONI Aperitivo, semnat de arhitecta ucraineană Lisa Shinder, cu nuanțe retro italiene și art deco tipic bucureștean, este conectat la curte și înconjurat de arhitectura ecologică modernă semnată Deco Architects.

Clădirea Tandem face parte, alături de proiectul Millo Offices, din proiectul Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium. Sector 0 a presupus investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Sector 0 reprezintă o zonă de clădiri perfect integrate în stilul arhitectural art deco, specific zonei, în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

Situat pe strada Matei Millo, aproape de Calea Victoriei, clădirea Tandem, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați, are acces facil la hub-ul de transport în comun Piața Universității (metrou, autobuz, troleibuz). În plus, companiile chiriașe beneficiază de aplicația SpotUs, accesibilă pe telefonul mobil. Aplicația, dezvoltată de Forte Partners în parteneriat cu compania clujeană Parking Spotter, permite interacțiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri – parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii, etc.

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de Johny Jabra, Jihad Jabra și Geo Mărgescu, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare.

Citeste si:
Zara își redeschide magazinele din Ucraina după o absență de doi ani
Zara își redeschide magazinele din Ucraina după o absență de doi ani
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  NEGRONI Aperitivo Bar, un concept italian lansat în Ucraina, va fi inaugurat și în România