Lectură de 2 minute

06 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Neakaisa a înregistrat o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro, în 2023. Ce a vândut cel mai mult retailerul online

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare și produse pentru amenajarea casei, a înregistrat o cifră de afaceri de 6.2 milioane euro anul trecut, în creștere cu aproximativ 10% față de 2022. Totodată, în 2023, compania a vândut peste 60.000 de produse, cu cca. 10.000 mai mult față de anul precedent. Pentru anul în curs, Neakaisa.ro are în plan o creștere de 10% și investiții în digitalizarea și automatizarea proceselor interne.
 

Sursa foto: Neakaisa.ro

Principalul motor de creștere pentru business-ul online de sanitare în 2023, un an marcat de provocări și incertitudini, inclusiv o scădere generală pe zona de imobiliare și construcții, a fost deschiderea showroom-ului din București, în luna mai. În puțin peste 6 luni de la lansare, acesta a generat un plus de 10% al vânzărilor totale. În același timp, și decizia de a diversifica gama de produse a avut un impact direct la nivel de vânzări, alături de cererea mai mare din zona de arhitecți.

În ceea ce privește orașele care au generat cele mai multe vânzări pentru Neakaisa.ro, acestea au fost București, Cluj, Timișoara și Constanța, iar cea mai mare comandă online a fost de 58.000 lei. Și coșul mediu raportat anul trecut a fost de 1.880 de lei, într-o ușoară creștere față de 2022, impulsionat de comenzile generate de showroom.

Pentru anul curent, Neakaisa.ro are în plan o creștere organică, de 10%, concentrându-se pe trei elemente cheie, fundamentale pentru evoluția și flexibilitatea brandului. Astfel, va investi în digitalizarea și automatizarea proceselor interne pentru a crește eficiența și a ajuta echipa să fie mai productivă și va organiza training-uri, workshop-uri și alte inițiative de învățare pentru formarea și dezvoltarea continuă a angajaților.

Neakaisa.ro este un magazin online cu obiecte sanitare pentru amenajarea băii și produse pentru amenajarea casei, lansat în 2014 de către antreprenorii Laura și Vlad Sardescu. Magazinul online dispune de o varietate de peste 25.000 de produse de la producători de top din categorii diverse. Toate gamele prezentate sunt alese în parteneriat cu arhitecți, designeri și constructori, astfel încât produsele să îmbine armonios estetica și partea funcțională.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Neakaisa a înregistrat o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro, în 2023. Ce a vândut cel mai mult retailerul online