Lectură de 2 minute

10 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom a ajuns la 50 de unități

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua MyAuchan din stațiile Petrom a ajuns la 50 de unități în peste 20 de localități, la începutul lunii mai, și continuă, astfel, reamenajarea celor aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom și integrarea magazinelor în spațiile comerciale existente. 

În primele patru luni ale acestui an, 25 de magazine MyAuchan au fost deschise în stațiile Petrom din opt județe, cele două companii urmându-și astfel planul de a remodela anual circa 100 de stații de alimentare. Cele mai recente 17 magazine MyAuchan se regăsesc în localități din Prahova, Giurgiu, Vrancea, Teleorman, Argeș, Dâmbovița și București.

Cu suprafețe cuprinse între 25 mp și 230 mp, magazinele MyAuchan au o gamă de până la 1.800 de produse. Aceasta cuprinde atât produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate), cât și produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

În magazinele MyAuchan, există posibilitatea de a achiziționa taxe de drum/pod și vignete, servicii de transfer de bani și de plată a utilităților. De asemenea, 43 de magazine includ și zone dedicate Costa Coffee, ca parte a unui parteneriat amplu ce presupune integrarea acestui concept la nivel național.

Auchan, parteneriat cu Petrom

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, Auchan are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

OMV Petrom este o companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de 53 milioane bep în 2020. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual și operează o centrală electrică de înaltă eficiență de 860 MW. Pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul, grupul este prezent în România și țările învecinate prin intermediul a 790 benzinării, la sfârșitul lui martie 2021, sub două branduri, OMV și Petrom.

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, deține 51% din acțiunile OMV Petrom. Statul român, prin Ministerul Energiei, deține 20,6% din acțiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea deține 7%, iar 21,4% se tranzacționează liber la Bursa de Valori București și la Bursa de Valori Londra.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom a ajuns la 50 de unități