Lectură de un minut

21 Jun 2017 - Știri și Noutăți

My Lidl Shop - o aplicatie de tip joc lansata de retailerul Lidl

Abonează-te pe  

My Lidl Shop este singurul joc pentru gadgeturi mobile prin care fiecare utilizator devine managerul propriului magazin Lidl: un mecanism interactiv care ofera clientilor ocazia sa devina managerul unei unitati a retailerului si de a administra activitatea lui.

Aplicatia jocului My Lidl Shop este disponibil pentru dispozitivele mobile care au Android si iOS; poate fi descarcata din magazinele Google Play si App Store.

Lidl vine cu aceapsta propunere ca raspuns la intampinarea clientilor cu oferte inovatoare. Proiectul My Lidl Shop este un joc care presupune provocari zilnice inspirate de cumparaturile in locatiile Lidl. Utilizatorii care opteaza pentru rolul unui manager de magazin va gestiona activitatea acestuia pe sase niveluri. Provocarile cresc cu fiecare noua etapa parcursa, iar odata ajuns manager problele sunt mai solicitante.

In plus, fiecare noua proba indeplinitata aduce monede, puncte, trofee si recompense care asigura accesul la urmatoarele niveluri. Prin scanarea produselor semnalizate in joc, clientii vor putea debloca noi avantaje ale aplicatiei.

Pe langa functia de divertisment, pentru care a fost lansat jocul, cei care opteaza sa parcurga acet joc vor putea observa si intelege ce inseamna afacerea Lidl cu tot ce inseamna orientarea catre client.

Pentru ca uneori mersul la cumparaturi poate fi o adevarata provocare pentru parinti, aplicatia transforma magazinul in locul de joaca preferat al copiilor. Jocul contribuie la o experienta de shopping placuta pentru intreaga familie.

Citeste si:
Zitec va adăuga noi aplicații în portofoliu. Ce venituri generează o companie care dezvoltă aplicații mobile
Zitec va adăuga noi aplicații în portofoliu. Ce venituri generează o companie care dezvoltă aplicații mobile
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  My Lidl Shop - o aplicatie de tip joc lansata de retailerul Lidl