Lectură de 4 minute

28 Nov 2023 - Știri și Noutăți

my Geisha lansează prima campanie de Crăciun din România, generată cu ajutorul inteligenței artificiale

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, anunță lansarea campaniei my Geisha Christmas Wonderland, o campanie integrată de marketing 360 pentru Crăciun, generată în A.I. 

Sursa foto: my Geisha

Punând accent pe creativitate și inovație, my Geisha transformă campania de Crăciun într-o poveste digitală de neuitat. Fiecare aspect al campaniei - de la conceptul creativ până la execuția finală - a fost realizat prin intermediul inteligenței artificiale.

Această campanie revoluționară redefinește nu doar conceptul de marketing, ci și experiența clientului în lumea digitală. Prin această campanie, my Geisha deschide un nou capitol în industria de beauty din România, arătând modul în care tehnologia poate fi integrată în estetică și marketing. A.I nu este doar un instrument, ci un partener de creație, care ne ajută să depășim limitele imaginației. Integrând inteligența artificială în fiecare aspect al campaniei, de la creația vizuală până la strategia de comunicare, my Geisha Christmas Wonderland reprezintă un model de marketing 360 complet.

Lansări de produse într-un univers vizual generat în A.I

În cadrul campaniei de Crăciun, my Geisha lansează și două noi produse:

  • Colecția de spray-uri parfumate pentru corp și păr my Geisha Holiday Limited Edition Body Mists, ce include 3 arome gurmande ce evocă magia iernii, reconfortante ca o îmbrățișare caldă într-o zi geroasă: Ginger, Cinnamon & Vanilla. Aceste spray-uri pentru corp și păr sunt perfecte pentru serile geroase și zilele reci de iarnă. Îți mângâie simțurile, îți încălzesc sufletul, îți hidratează și parfumează părul & pielea! Le poți purta ca atare, cu uleiul parfumat din aceeași gamă, ori poți experimenta, combinându-le cu alte arome.

my Geisha Holiday Limited Edition Body Mists vor fi disponibile online și în magazine începând cu 5 decembrie.

  • Parfumul pentru copii my Geisha I CAN

my Geisha I CAN este un parfum special creat pentru copii și include un kit de colorat pentru a încuraja creativitatea celor mici. Cu note de vârf de portocală și miere, urmate de accente de iasomie albă, floare de portocal, pralină, și cu note de bază ce conțin paciuli, mosc pudrat și aromă de gumă de mestecat, my Geisha I CAN este o combinație perfectă pentru cei mici. Fără alcool și conceput pentru a fi prietenos cu pielea sensibilă a copiilor, my Geisha I CAN poate fi folosit cu încredere pe haine sau păr, răspândind o aromă plăcută și subtilă.

my Geisha I CAN le spune micuților că pot fi orice își doresc, că pot visa și explora lumi noi, pline de culoare și bucurie. Este o invitație către o lume a posibilităților infinite, unde fiecare copil poate spune cu încredere: "Eu pot!" Este un cadou care deschide ușa imaginației, un mesaj puternic pentru cei mici, încurajându-i să exploreze, să viseze și să-și creeze propriul lor univers.

Parfumul pentru copii my Geisha I CAN va fi disponibil online și în magazine începând cu 5 decembrie.

Citeste si:
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România

my Geisha Christmas Wonderland: O experiență de shopping inovatoare

Folosind exclusiv imagini generate în A.I, campania my Geisha Christmas Wonderland stabilește un nou standard în prezentarea produselor. Lansările speciale de Crăciun, inclusiv Holiday Edition Body Mists și parfumul pentru copii my Geisha I CAN, sunt prezentate într-un cadru vizual revoluționar, oferind clienților o experiență unică și imersivă.

Prin my Geisha Christmas Wonderland, demonstrăm cum A.I poate transforma total modul în care brandurile se conectează cu publicul lor. Nu este doar o campanie, ci o aventură digitală completă, o călătorie prin inovație și creativitate.

Cu o viziune îndrăzneață și o abordare orientată spre viitor, my Geisha continuă să inspire și să aducă bucurie clienților săi prin produse unice, campanii inovatoare, o experiență de shopping memorabilă și diferită.

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenția iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum. Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  my Geisha lansează prima campanie de Crăciun din România, generată cu ajutorul inteligenței artificiale