Lectură de un minut

08 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Musette va deschide un nou magazin în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

UPDATE 21 aprilie: Producătorul român Musette, cofondat de antreprenoarea Cristina Bâtlan, a deschis încă un magazin în București. Acesta se află în zona Piața Dorobanților.

Sursa foto: retail.ro

Programul de funcționare al magazinului este de luni până duminică, de la 10:00 la 22:00.

Noul magazin este poziționat stradal, fiind în pline pregătiri. Reprezentanții brandului au precizat că acesta va fi inaugurat în curând.

Recent, Musette, businessul românesc de fashion fondat de Cristina Bâtlan, a anunțat lansarea campaniei Flip The Contrasts, ce îmbracă forma unei noi genți, la prețul de 799 de lei, în ediție limitată inspirată tot de Galaxy Z Flip4, în colaborare cu Samsung.

Dincolo de a fi o continuare a colecției capsulă lansate anul anterior, campania reprezintă un manifest prin care cele două branduri le încurajează pe femei să fie curajoase, îndrăznețe și să aibă încredere în ele și felul lor de a fi.

Gențile din colecția capsulă realizată alături de Musette sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul de microgenți care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani. Vedeta lunii martie vine cu un spațiu suplimentar și pentru câteva obiecte indispensabile, fiind creată astfel încât să se potrivească întocmai nevoilor femeilor, indiferent de momentul zilei.

Musette este brandul românesc care a început acum 30 de ani ca o companie de trading, devenit astăzi unul dintre cele mai apreciate branduri de fashion la nivel internațional, fiind producător de pantofi şi genţi. Creațiile Musette sunt produse în România.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Musette va deschide un nou magazin în București