Lectură de 2 minute

24 Mai 2024 - Știri și Noutăți

MURMUR pop up store la Cluj: cu ce articole vine brandul românesc

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

MURMUR, brand-ul românesc favorit al vedetelor de peste hotare, revine în centrul Clujului cu un eveniment pop up de excepție, realizat în colaborare cu DaPino și Oberjin Club.
 

Sursa foto: MURMUR

Prezent în Cluj-Napoca între 24 și 26 mai, orele 11:00-20:00, la DaPino (Str. Universității 8), MURMUR POP UP STORE se descrie ca un eveniment exclusivist pe parcursul a trei zile, în cadrul căruia echipa MURMUR va dezvălui publicului larg universul său, atât printr-un eveniment privat, cât și printr-o experiență deschisă publicului care dorește să descopere, să probeze și să cumpere piesele cu design-ul recognoscibil ce poartă semnătura MURMUR.

Brandul MURMUR deschide porțile unui pop-up store la DaPino (Str. Universității 8), între orele 11:00 și 20:00, oferind o experiență unică de shopping. Alături de echipă și de head designer, pop-up store-ul va găzdui experiențe de fitting cu piese din toate colecțiile MURMUR. De la rochii și body-uri pentru ocazii speciale, la piese potrivite pentru orice moment al zilei și până la piesele celei mai noi colecții - MURMUR SS24, publicul va avea șansa să probeze și să cumpere instant sau să opteze pentru servicii made-to-measure pentru piese personalizate.

În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să descopere și două branduri românești premium:

  • MAAM - fondat în 2007 de Dr. Daniela Vișinescu, este singurul producător românesc certificat în proiectarea și producția de articole premium de îmbrăcăminte compresive postoperatorii. În 2023, MAAM a lansat prima sa linie de lenjerie intimă semnată de un designer – Andreea Bădală, designer și fondator MURMUR.
  • Lisa&Co. - studio independent de bijuterii creat de Roxana Dan, arhitect de profesie. Scrisă de femei, pentru femei, Lisa&Co. reprezintă o poveste despre eleganță, rafinament și subtilitate.

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MURMUR pop up store la Cluj: cu ce articole vine brandul românesc