Lectură de 3 minute

23 Aug 2023 - Știri și Noutăți

MURMUR, brandul românesc purtat de vedetele de la Hollywood, prezent în mai multe orașe din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc de modă MURMUR, celebru pentru creațiile sale senzuale și rafinate, anunță cu entuziasm continuarea MURMUR Pop Up Store - o călătorie unică a stilului și feminității, care prinde viață în mai multe orașe din România.

Sursa foto: MURMUR

Cu showroom principal și atelier propriu în București, MURMUR rămâne fidel strategiei brand-ului de a fi mereu in contact direct cu clientele și extinde MURMUR Pop Up Store în mai multe orașe din țară. Prezent pe 27-28 mai în Iași, la Restaurant Al Fresco, apoi pe 23-25 iunie în Cluj, la Da Pino - Gastronomic Hub în prezența unor invitați speciali precum Ioana Grama, Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Ada Ciortea, proiectul se bucură în continuare de aprecierea publicului și anunță prezența în următoarele luni în orașe noi, precum Timișoara, dar și un pop up local în București.

MURMUR POP UP STORE se descrie ca un eveniment exclusivist pe parcursul a trei zile, în cadrul căruia echipa MURMUR va dezvălui publicului larg universul său, atât printr-un eveniment privat, cât și printr-o experiență deschisă publicului care dorește să descopere, să probeze și să cumpere piesele cu design-ul recognoscibil ce poartă semnătura MURMUR.

Fiecare piesă Murmur este o poveste în sine, o expresie a individualității și a dorinței de a te simți încrezătoare și fermecătoare în propria piele. De aceea, călătoria noastră prin România este o invitație deschisă pentru toți cei care vor să descopere acea atitudine care exprimă feminitatea în autenticitatea sa prin intermediul pieselor statement care definesc MURMUR.

Andreea Bădală, Owner & Head Designer MURMUR

În zilele următoare, brandul MURMUR deschide porțile unui pop-up store între orele 11:00 și 20:00, oferind o experiență unică de shopping. Alături de echipă și de head designer, pop-up store-ul va găzdui experiențe de fitting cu piese din toate colecțiile MURMUR. De la rochii și body-uri pentru ocazii speciale, la piese potrivite pentru orice moment al zilei și până la ținute de mireasă, publicul va avea șansa să probeze și să cumpere instant sau să opteze pentru servicii made-to-measure pentru piese personalizate.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

MURMUR Pop Up Store va fi prezent în luna septembrie în cadrul unui eveniment special, organizat în parteneriat cu Băneasa Xclusive și Victoria Gallery din Băneasa Shopping CityBucurești - un pop-up local, ce va debuta cu un eveniment privat de deschidere susținut de designer-ul Andreea Bădală. Din data de 29 septembrie, vizitatorii Băneasa Shopping City vor putea vedea piese exclusiviste, disponibile limitat în Victoria Gallery, pe o perioada de 2 săptămâni.

MURMUR Pop Up Store va fi prezent în această toamnă în Timișoara, la Iulius Mall, apoi se va întoarce în Cluj-Napoca, la Da Pino - Gastronomic Hub.

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie
Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MURMUR, brandul românesc purtat de vedetele de la Hollywood, prezent în mai multe orașe din România