Lectură de un minut

14 Sep 2023 - Știri și Noutăți

MoneyGram extinde locațiile fizice pentru transferul de bani în România prin parteneriatul cu Arsis Trading

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

MoneyGram International, lider mondial în industria financiară, care conectează comunitățile din toată lumea, anunță o nouă colaborare cu Arsis Trading SRL, retailer independent de telecomunicații din România, pentru a extinde accesul la opțiunile de transfer de bani la nivel național, cât și internațional, în întreaga țară.

Sursa foto: Shutterstock.com

Prin această colaborare, oricine poate trimite și primi bani folosind serviciile MoneyGram în locațiile Arsis din România. Toți cei care au nevoie de rapiditate și siguranță folosind serviciile de transfer de bani au peste 140 de opțiuni fizice noi, în întreaga țară. Transferurile de intrare și ieșire în numerar sunt facilitate în moneda locală.

În România, transferurile de bani, atât de intrare, cât și de ieșire, au înregistrat o creștere în ultimii ani. Potrivit Băncii Mondiale, în 2022, consumatorii din străinătate au trimis în țară peste 11 miliarde de dolari ca remitențe personale. În 2021, clienții din România au trimis peste 642 de milioane de dolari prietenilor și familiei din întreaga lume.

Ca unul dintre liderii transferului de bani din România, MoneyGram continuă să-și extindă prezența fizică în regiune, pentru a răspunde mai bine nevoile clienților săi și pentru a oferi o experiență cât mai comodă și mai ușoară și pentru transferurile de bani în numerar.

Colaborarea este deja activă, iar serviciile MoneyGram sunt disponibile în toate locațiile Arsis.

MoneyGram International, Inc. este o companie globală de tehnologie financiară care le permite consumatorilor și companiilor să transfere și să gestioneze bani în aproape toate țările din lume. Cu peste 20 de ani de experiență pe piața IT&C din România, ARSISa ajuns, în 2022, la un număr de 140 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MoneyGram extinde locațiile fizice pentru transferul de bani în România prin parteneriatul cu Arsis Trading