Lectură de un minut

19 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Monaco, noul concept de magazin implementat de Profi ajunge în mediul rural, în comuna Jebel

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Primul Profi Loco, denumit intern Monaco, a ajuns în mediul rural, după ce a fost testat nouă luni în orașe. Retailerul a deschis de curând o unitate în comuna Jebel, din județul Timiș.

„Entuziasmul localnicilor și cifrele de vânzări de până acum confirmă că acest format se bucură de succes și în localitățile extraurbane”, a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei de magazine Profi.

Noul concept urmează să fie extins treptat la numeroase alte magazine Profi Loco din întreaga țară, anunță retailerul.

În luna aprilie a acestui an, noul format de magazin Profi a ajuns în București, după ce a fost inaugurat în Ploiești în luna septembrie, apoi la Craiova, Timișoara, Dej și Aiud.

Profi își va extinde curând numărul de magazin, după ce Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea prin care preia zece spații comerciale de la Pronto Mobile, operate ca francize Carrefour Express.

Până la 40 de magazine Profi Monaco în 2021

Profi a încheiat anul 2020 cu o rețea de 1.404 magazine, dintre care 267 au fost locații deschise pe parcursul anului, și afaceri de 8,8 miliarde de lei, în creștere cu 21% față de anul anterior. Retailerul vrea să deschidă 1.300 de magazine noi până în 2024, dintre care aproximativ 270 de locații anul acesta.

Pentru 2021, Profi estimează că va deschide între 30 și 40 de magazine noi sub conceptul Monaco, noul concept store Profi. Unitățile vor fi atât sub formatul Supermarket, City sau Go, un format nou.

Cu aproape 1.500 de magazine și 24.000 de angajați în mai bine de 650 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România.

Citeste si:
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Monaco, noul concept de magazin implementat de Profi ajunge în mediul rural, în comuna Jebel