Lectură de 2 minute

11 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Mobexpert scoate la vânzare casele din complexul rezidențial din Voluntari: cât costă și ce facilități au

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dan Șucu, fondatorul companiei de mobilier și decorațiuni Mobexpert, a dezvoltat primul său ansamblu rezidențial de vile, în orașul Voluntari, care cuprinde 110 locuințe, cu suprafețe între 180 și 214 metri pătrați, două locuri de parcare, terasă și grădină proprie.

Vila de tip 1 are o suprafață de 180,75 metri pătrați și costă 178.700 de euro + TVA, are cinci camere, două locuri de parcare, o suprafață utilă de 138 de metri pătrați și o suprafață construită de 180 de metri pătrați. Amprenta la sol este de 61 metri pătrați, iar suprafața grădinii este de 27,3 metri pătrați.

Vila de tip 2 din Mobexpert Homes Pipera, situat pe strada Vasile Alecsandri din Voluntari, costă 195.700 de euro și singura diferență constă în suprafața grădinii, care este de aproape 70 de metri pătrați.

Vila de tip 3 are suprafața utilă de 160 metri pătrați, iar cea construită de 214,5 metri pătrați. Amprenta la sol este de 72,6 metri pătrați, iar suprafața grădinii este de 70,6 metri pătrați.

Mobexpert a investit 1 milion de euro în proiectul Tiny Houses, în care proiectează, produce și utilează case mici ce pot fi mutate în diferite spații. Prețul unei case începe de la 23.500 de euro, cu dotările standard, iar până acum se găsesc mai multe în campinguri și locații de vacanță, la munte sau la mare.

La începutul acestui an, Mobexpert a vândut spațiile de producție și depozitare din Târgu Mureș către CTP și a rămas chiriaș, în contextul în care are nevoie de peste 50 milioane euro în următorii doi ani pentru a dezvolta capacitățile de producție și retail.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 230 milioane euro. Mobexpert deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Grupul Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro.

Citeste si:
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobexpert scoate la vânzare casele din complexul rezidențial din Voluntari: cât costă și ce facilități au