Lectură de un minut

13 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Mobexpert va deschide un nou magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mobexpert, brand de mobilier și decorațiuni, va deschide un nou magazin în România, în județul Dâmbovița. Acesta va fi inaugurat la finalul lunii octombrie, în centrul comercial Dâmbovița Mall. 

Sursa foto: Mobexpert

”Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că, în luna octombrie, vom deschide un nou magazin de tip #ConceptStore: Mobexpert Târgoviște. Magazinul se va afla în Dâmbovița Mall Târgoviște și va avea o suprafață de 1.500 mp”, este menționat pe pagina de Facebook a companiei.

Sursa FOTO: Mobexpert/ Facebook

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până în spațiul clientului final. Reţeaua regională a Mobexpert numără 28 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro. Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro.

Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobexpert va deschide un nou magazin în România