Lectură de un minut

26 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mobexpert își extinde operațiunile de logistică și de depozitare, prin închirierea a 1.400 de metri pătrați în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iași, aflat în proprietatea Oresa Industra, divizia de real estate a family office-ului Oresa. Prin această tranzacție Oresa Industra Park din Iași a ajuns la un grad de ocupare de 100%.

Sursa foto: Oresa Industry Park/ Mobexpert

Magazinul din Iași este al 4-lea în topul magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Baneasa, Pipera și Constanța, iar decizia de închiriere reprezintă o mișcare strategică pentru dezvoltarea grupului. Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine, iar grupul deține 18% din piața de mobilier de casă și 30% din cea a mobilierului de birou, deținând poziția de lider de piață pe acest sector.

Oresa Industra, divizia de real-estate a family office-ului Oresa, este principalul jucător de pe piața industrială și de logistică din Iași, după ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătrați de astfel de spații în cadrul Industra Park Iași, ajungând astfel la o suprafață total închiriabilă de 35.000 de metri pătrați.

Spațiile din cadrul parcului din Iași sunt închiriate în proporție de 100%, printre chiriași numărându-se companii precum LEAR Coorporation, Ropharma, Antalis sau Side Grup.

Oresa Industra este activ pe piața spațiilor logistice și industriale și continuă să investească în extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 metri pătrați. De asemenea, tot anul acesta va finaliza și un proiect de 33.000 metri pătrați într-o locație premium din Arad.

Oresa este o companie de investiții controlată de o familie din Suedia, active în Europa Centrală și de Est din 1995 și cu o prezență activă în România.

Citeste si:
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park