Lectură de 2 minute

25 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Mobexpert scoate pe piață un nou model de casă mobilă, A-SHAPE: cât costă și cum arată

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de mobilier Mobexpert anunță că un nou model de căsuță Tiny House, numit A-shape, este acum disponibil în colecție. Acesta poate fi văzut în magazinele Mobexpert din Pipera, Pitești și Brașov.

Casele model A-Shape au următoarele caracteristici:

  • sunt dotate cu încălzire în pardoseală cu termostat wi-fi
  • sunt izolate și pregătite pentru a putea fi utilizate tot timpul anului
  • dimensiunile standard sunt de 6,50 × 3,20 x 3,30 H cm, dar se pot executa pe mai multe dimensiuni
  • pot fi dotate cu varianta de Smart House
  • varianta standard este nemobilată, dar se poate comercializa și cu mobilier inclus
  • în varianta standard toate căsuțele vin echipate cu baie complet utilată și lumini pentru interior și exterior

Prețul pentru varianta standard a casei este de 27.500 euro plus TVA. Pentru varianta mobilată, prețul variază, pentru că depinde și de piesele de mobiler alese.

Anul acesta, Mobexpert a investit într-un proiect numit Tiny Houses, în care proiectează, produce și utilează case mici ce pot fi mutate în diferite spații. Prețul unei case începe de la 23.500 de euro, cu dotările standard, iar până acum se găsesc mai multe în campinguri și locații de vacanță, la munte sau la mare.

Căsuțele sunt făcute în România, în parteneriat cu două fabrici din Piatra Neamț și Miercurea Ciuc. Mobilierul este produs de Mobexpert, fiind realizat, pe comandă, în fabricile din Târgu Mureș și București. Echiparea standard a unei case include finisaje (parchet, pereți vopsiți etc.), aer condiționat, baie complet utilată cu boiler, încălzire în pardoseală și corpuri de iluminat pentru exterior și interior.

Prețul unei căsuțe depinde de caracteristicile acesteia: dimensiuni, dotări, amenajare interioară și materiale folosite. Pentru o căsuță mobilă, care măsoară 2,55 metri lățime și 6,66 metri lungime, prețul pleacă de la 23.499 euro+TVA. Cele fixe, care au un spațiu mai mare, de 3,2 metri lățime și 7 metri lungime, pot fi achiziționate cu un preț începând de la 25.399 euro+TVA.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 230 milioane euro. Mobexpert deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Grupul Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro.

Citeste si:
Flormar a inaugurat primul magazin new concept din România
Flormar a inaugurat primul magazin new concept din România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobexpert scoate pe piață un nou model de casă mobilă, A-SHAPE: cât costă și cum arată