Lectură de 2 minute

19 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Mixit a lansat colecția de Paște 2022: 19 produse și 3 vouchere-cadou

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat colecția de produse de Paște, care include 19 produse, dar și opțiunea de a achiziționa vouchere care să fie oferite cadou. 

„Colecția de Paște Mixit include produse care au fost apreciate de consumatorii noștri din toate țările în care suntem prezenți în anii precedenți, dar și unele variante noi, atent create. Pastram tradiția începută acum 12 ani, aducand clienților Mixit amestecurile preferate de nuci, fructe uscate și ousoare cu migdale crocante la interior, pentru sărbători pline de bucurie alături de cei dragi”, a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Colecția Mixit dedicată sărbătorilor pascale include și pasărea Mixit și un bol de primăvară care pot fi achiziționate separat sau în pachete cu mixuri de Paște. Clienții vor descoperi și ouă de Paște din migdale în ciocolată cu lapte, ciocolată albă sau roz, un mix fructe crocante uscate prin îngheț, amestecuri de nuci, fructe uscate și oua de ciocolată preparate atent din migdale învelite în ciocolată albă colorată de afine liofilizate, cocoș, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha.

Compania oferă și trei variante de vouchere, cu sume diferite, care pot fi achiziționate de pe site.

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate. În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolată, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boală celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mixit a lansat colecția de Paște 2022: 19 produse și 3 vouchere-cadou