Lectură de un minut

17 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Mitiska REIM a obținut un credit de 19 milioane euro pentru dezvoltarea celui mai nou parc de retail din Pitești

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PeliPartners a asistat Mitiska REIM în finanțarea celui mai nou parc de retail din Pitești prin obținerea unui credit în valoare de 19.000.000 euro acordat de Erste Group Bank AG, în care Banca Comercială Română a acționat în calitate de agent de garanții.

Sursa foto: Square 7 part of M Core

Împrumutul este destinat finanțării costurilor de dezvoltare asociate finalizării parcului comercial, precum și finanțării ulterioare a companiei după ce proiectul va deveni operațional.

Implicarea PeliPartners a presupus adaptarea contractului de facilitate de tip LMA prin alinierea acestuia la modelul de afaceri al clientului, asistență pe tot parcursul negocierii documentelor tranzacției și a procesului de finalizare.

PeliPartners are un parteneriat de succes cu Mitiska REIM, fiind alături de clientul său încă de la intrarea pe piața din România.

Anterior, PeliPartners a asistat Mitiska REIM în refinanțarea portofoliului său de parcuri de retail pentru o valoare totală împrumutată de 123.000.000 euro, precum și în cea mai mare tranzacție imobiliară din 2023 din România și una dintre cele mai mari din ECE - vânzarea celor 25 de parcuri de retail deținute de Mitiska REIM în România către LCP Group, parte a M Core.

Echipa de tranzacție a fost coordonată de Carmen Peli (Partener), secondată de Delia Lepădatu (Avocat Senior).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante proiecte și tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar, drept societar și protecția datelor.

Citeste si:
Turcii de la Migiboy Tekstil vor să salveze brandul de fashion Naf Naf: care este planul acestora
Turcii de la Migiboy Tekstil vor să salveze brandul de fashion Naf Naf: care este planul acestora
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mitiska REIM a obținut un credit de 19 milioane euro pentru dezvoltarea celui mai nou parc de retail din Pitești