Lectură de 2 minute

20 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Mirela Ciovică este noua Head of Leasing România pentru dezvoltatorul imobiliar PPF Real Estate

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

PPF Real Estate, dezvoltator şi investitor cu active imobiliare, anunță numirea Mirelei Ciovică în funcția de Head of Leasing pentru proprietățile sale din România. Aceasta va fi responsabilă atât cu gestionarea portofoliului existent de clienți, cât și cu dezvoltarea acestuia.

Anterior numirii în cadrul PPF Real Eatate, Mirela Ciovica a ocupat funcția de Regional Corporate Account Manager la Knight Frank, fiind responsabilă de proiecte de consultanță pe plan local și internațional.

PPF Real Eatate deține pe plan local clădirile de birouri de clasă A din centrul Capitalei – Crystal Tower si Metropolis Center - cu o suprafață totală închiriabilă de 35.000 metri pătrați.

Situat în zona centrală de business din București, Crystal Tower este singura proprietate privată din Capitală prevăzută cu heliport. Clădirea de birouri de clasă A are o suprafață închiriabilă de aproximativ 16.000 mp care în prezent găzduiește sediile unor multinaționale precum Reckit Benkiser, Editec sau Ceetrus.

Metropolis Center are 19.000 mp destinați spațiilor de birouri și de retail. În prezent, găzduiește în principal chiriași multinaționali, cum ar fi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Image și alții.

Parte a grupului PPF, PPF Real Estate a intrat în România în anul 2016. PPF Real Estate oferă servicii complete pentru mai mult de 25 de proiecte la nivel global, iar valoarea activelor administrate depășește 2 miliarde de euro.

Compania își desfășoară activitatea în Republica Cehă, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România și SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari ai acestor piețe. PPF Group investește în mai multe segmente de piață, inclusiv servicii financiare, telecomunicații, mass-media, biotehnologie, imobiliare și inginerie mecanică - grupul operează în 25 de țări, deține active în valoare de 44 miliarde de euro și are 98.000 de angajați la nivel global (în 30 iunie 2020).

Citeste si:
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mirela Ciovică este noua Head of Leasing România pentru dezvoltatorul imobiliar PPF Real Estate