Lectură de un minut

27 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Mihai Voicu, directorul Bergenbier, este noul președinte al Asociației Berarii României

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de președinte pe Mihai Voicu, director general Bergenbier, companie parte a grupului Molson Coors. Începând cu 1 ianuarie 2022, Mihai Voicu a preluat această poziție de la Paul Barnett, președinte al Ursus Breweries, care a fost președintele în exercițiu începând cu 1 iunie 2021.

„Sunt onorat să preiau funcția de președinte al Asociației Berarii României care revine Bergenbier pentru a șasea oară. Încep acest mandat cu determinarea de a continua proiectele derulate de Asociație, orientate spre dezvoltarea durabilă a sectorului berii și către promovarea unui consum responsabil. Aștept cu încredere să colaborez cu toți partenerii noștri pentru a consolida impactul pozitiv al berii în economia locală și în viețile consumatorilor, în ciuda contextului dificil sanitar, social și economic care se anunță și în 2022”, a declarat Mihai Voicu, președinte Berarii României.

Mihai Voicu este director general la Bergenbier din martie 2020. S-a alăturat grupului Molson Coors în urmă cu mai bine de 11 ani, deținând anterior pozițiile de general manager la Kamenitza Brewery Bulgaria și director de vânzări la Bergenbier.

Membrii Asociației Berarii României sunt producători de bere din România: Bergenbier, Heineken România, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries și Martens, alături de microberăria Clinica de bere. Împreună, cei șase producători furnizează 85% din cantitatea de bere consumată în România. Totodată, din Asociație fac parte și reprezentanți ai producătorilor de materii prime: Soufflet Mat Romania și Asociația producătorilor de hamei din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mihai Voicu, directorul Bergenbier, este noul președinte al Asociației Berarii României