Lectură de un minut

14 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Migdale, cimbru și somon, retrase de la vânzare din mai multe magazine

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mai multe produse sunt retrase din magazinele Biocorner din București și Ilfov, după ce au fost depistate o serie de probleme: migdalele conțin acid cianhidric, somonul este infestat cu Listeria, iar cimbrul este contaminat cu oxid de etilenă, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Migdalele de la producătorul Dennree au fost retrase de la comercializare, pentru că o proporție mare sunt amare și conțin acid cianhidric, iar consumul poate provoca dureri abdominale sau în gât. Produsul trebuie returnat în magazine până la data de 18 februarie. Produsele se găsesc în magazinele Biocorner din Dorobanți, Corbeanca și Jolie Ville.

Tot din magazinele Biocorner este retras somonul Burren Eco afumat, de 90 de grame, produs de Burren Smokehouse, pentru că este infestat cu Listeria monocytogenes. Dacă produsul este returnat până pe 28 februarie, se înapoiază banii clienților.

Producătorul Hazi Piros Paprika retrage de la raft cimbrul mărunțit, pentru că este contaminat cu oxid de etilenă, care poate provoca grave probleme de sănătate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Migdale, cimbru și somon, retrase de la vânzare din mai multe magazine