Lectură de 3 minute

01 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Miele, vânzări în creștere cu peste 25% în primele luni ale anului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Miele, unul dintre cei mai mari producători mondiali de echipamente electrocasnice premium, aniversează în 2022 cinci ani de activitate în Constanța. Deschis în 2017, Miele Experience Center Constanța a înregistrat în fiecare an creșteri de 25% ale vânzărilor, iar în primele luni ale acestui an, vânzările au depășit acest procent.

„Prin fiecare Miele Experience Center pe care îl deschidem ne propunem să fim cât mai aproape de consumatorii noștri, tocmai de aceea, lansarea Miele Experience Center Constanța a fost un punct strategic pentru planurile noastre de dezvoltare. În cei cinci ani de activitate în oraș, ne-am bucurat să punem la dispoziția constănțenilor toată gama noastră de produse, alături de servicii premium și am observat un interes crescut pentru echipamentele durabile, de o calitate superioară”, a spus Dragos Grigore, Head of Own Retail Miele România.

În cei cinci ani de activitate ai Miele Experience Center din Constanța, consumatorii locali au ales să investească în confortul propriei locuințe și au preferat tot mai mult echipamentele de calitate superioară, eficiente din punct de vedere energetic, care au inclusiv un consum redus de apă și detergent. Astfel, cele mai căutate electrocasnice au fost cele pentru curățenie, cum sunt aspiratoarele, mașinile de spălat rufe și uscătoarele.

În egală măsură, constănțenii au fost interesați și de electrocasnicele încorporabile, în special cele pentru bucătărie, însă în același top al preferințelor se află și espressoarele. Clienții din oraș au putut să descopere la Miele Experience Center Constanța întreaga gamă de aparatură electrocasnică Miele, fiecare categorie de produse fiind reprezentată prin cele mai importante dintre acestea, precum mașini de spălat rufe și uscătoare, aspiratoare cu și fără sac sau robot de aspirare, cuptoare, plite, hote, frigidere, mașini de spălat vase și espressoare. De asemenea, aici sunt disponibile și accesorii și produse consumabile, cum ar fi detergenți sau cafeaua marcă proprie Miele.

Reduceri la electrocasnice

Pentru a marca aniversarea celor cinci ani de activitate în Constanța, Miele Experience Center oferă tuturor clienților reduceri de 10% la întreaga gamă de electrocasnice dinsponibile.

Miele este unul dintre cei mai mari producători modniali de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Citeste si:
Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation
Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele, vânzări în creștere cu peste 25% în primele luni ale anului