Lectură de 3 minute

03 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Miele lansează un nou model de aspirator fără sac, disponibil în șase versiuni

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Miele extinde gama de aspiratoare fără sac și lansează noul model Boost CX1 care este mai compact, ușor și agil. Aspiratorul are un design modern, o performanță superioară de curățare și este extrem de ușor de utilizat. Noul model de aspirator este disponibil și pentru piața din România.

Unul dintre diferențiatoarele noului model Boost CX1 sunt roțile mari, situate în părțile laterale, care oferă și o bună stabilitate aparatului. Un plus de stabilitate este oferit și de roata pivotantă la 360°, prevăzută cu un ax de oțel, alături de o altă roată mai mică. Datorită acestei combinații (numită TrackDrive), aspiratorul Boost CX1 poate fi manevrat precis și rămâne agil chiar și atunci când se rotește în jurul propriului centru de greutate. Designul împiedică coliziunea cu obiectele și mobila din casă, în mod special în spațiile înguste, în timp ce pe scări este stabil și nu se rostogolește.

Datorită tehnologiei Vortex, aspiratorul este puternic și curăță cu ușurință orice suprafață, precum parchet sau țesătură. Tehnologia Mono-Cyclone, utilizată pentru acest model, asigură o viteză de aspirare a aerului de peste 100 km/h, pentru ca atât murdăria grosieră, cât și praful fin să fie îndepărtate cu ușurință.

Aspirator fără sac Miele

Noul Boost CX1 are integrat și un filtru Hygiene Air, care asigură filtrarea particulelor fine, iar cadrul filtrului este realizat în totalitate din material reciclat. Filtrul HEPA AirCrean, cu care sunt echipate modelele Cat & Dog și Parquet și care au duze speciale, ajunge la o retenție a prafului de peste 99,95%*, de aceea este soluția perfectă pentru persoanele care sunt alergice la praf.

Aspiratorul Boost CX1 oferă flexibilitate și poate fi utilizat cu ușurință datorită faptului că poate opera pe o rază de 10 metri. O altă caracteristică practică este aceea că în timpul pauzelor, țeava de aspirare poate fi așezată în partea laterală a aparatului. Mai mult, Boost CX1 are o greutate de 7,75 kg, astfel că poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta. Recipientul de praf are o capacitate de un litru și poate fi golit simplu și igienic doar cu ajutorul unui buton, folosind comanda Click2Open.

Noul aspirator este disponibil în șase versiuni. Modelul de bază dispune de variantele de culoare gri grafit, negru și alb lotus, în timp ce modelul Parquet se găsește în varianta alb lotus și este realizat pentru a fi delicat cu suprafețele din lemn. Iubitorii de animale de companie vor avea de asemenea o opțiune bună în Boost CX1 Cat & Dog, de culoare negru. Toate modelele sunt testate să reziste 20 de ani și să ofere calitatea Miele.

Miele este un producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Citeste si:
Diferențe globale în obiceiurile de curățenie, identificate de Kärcher: cine sunt cei mai „curați” europeni
Diferențe globale în obiceiurile de curățenie, identificate de Kärcher: cine sunt cei mai „curați” europeni

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele lansează un nou model de aspirator fără sac, disponibil în șase versiuni