Lectură de 4 minute

24 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Miele lansează a doua generație de aspiratoare fără fir

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Miele, unul dintre producătorii la nivel mondial de electrocasnice, lansează Triflex HX2, a doua generație de aspiratoare fără fir din portofoliul său. Noul model reunește flexibilitatea unică a aspiratorului compact și multifuncțional din prima generație, dar are o putere mai mare de aspirare. Triflex HX1 rămâne în continuare disponibil în gamă ca model entry-line, dar cu o serie de îmbunătățiri.

Sursa foto: Miele

La fel ca predecesorul său, noul model lansat de Miele, Triflex HX2, este un aparat versatil, care poate fi utilizat atât ca un aspirator clasic, cât și ca unul vertical, pentru locurile greu accesibile. Datorită designului patentat 3-în-1, PowerUnit-ul, format din motor, baterie reîncărcabilă și cutie de praf, poate fi reconfigurat în doar câteva secunde.

Astfel, dacă PowerUnit-ul este montat în partea de sus, aparatul poate fi utilizat pentru aspirarea sub mobilier sau de-a lungul tavanului. Montat în partea de jos, centrul de greutate se mută și oferă echilibrul perfect pentru aspirarea confortabilă a suprafețelor mari.

În această configurație, Triflex poate sta și în poziție verticală, fără suport, fiind extrem de practic pentru pauzele scurte. În modul solo, PowerUnit este ideal pentru îndepărtarea firimiturilor de pe masă sau pentru curățarea mașinii.

Aspiratorul include și un suport nou pentru accesorii cu ajutorul căruia duza pentru tapițerie, cea pentru aspirare în crăpături și peria de praf sunt ținute în siguranță pe tubul de aspirare, pregătite pentru utilizare în orice moment.

Puterea ridicată de curățare a Triflex HX2 se datorează în primul rând noului motor Digital Efficiency, care are o performanță cu 60% mai ridicată decât modelul precedent, fiind dezvoltat și produs de Miele.

Capacitatea ridicată de curățare a Triflex HX2 este rezultatul îmbinării noului motor, cu designul mono-ciclon care s-a dovedit a fi extrem de eficient (Tehnologia Vortex) și peria electrică Multi Floor XXL.

Perie rotativă cu sistem de detectare a pardoselii

Peria rotativă este dotată cu un sistem inteligent de detectare a pardoselii, prin intermediul căruia își adaptează și reduce viteza de rotație pe suprafețele dure, economisind energie și prelungind perioada de utilizare a bateriei.

Citeste si:
Miele intenționează să reducă 2.000 de locuri de muncă
Miele intenționează să reducă 2.000 de locuri de muncă

Motorul aspiratorului Triflex HX2 este echipat de asemenea cu un sistem inteligent datorită căruia crește sau reduce puterea în funcție de tipul de pardoseală. În plus, în funcție de model, peria electrică cu sistem de iluminare LED (BrilliantLight) oferă vizibilitate chiar și în cele mai întunecate colțuri și aspiră orice fir de praf.

Puterea noului aspirator este asigurată de o baterie litiu-ion realizată de producătorul german premium Varta, care include șapte celule de înaltă performanță. Triflex HX2 ajunge astfel la o autonomie a bateriei de până la 60 de minute, care poate fi extinsă și până la 120 de minute, prin folosirea celei de a doua baterii reîncărcabile.

Sistem de filtrare HEPA - extrem de eficient și curățare igienică

Triflex HX2 este echipat cu filtru HEPA, care este utilizat pe toată durata de viață a aspiratorului, reține 99,999% din particule și filtrează eficient alergenii. Curățarea filtrului este asigurată de noua funcție ComfortClean, cu ajutorul căreia sunt suficiente câteva rotații ale capacului pentru a scutura particulele de murdărie din recipient, ceea ce asigură și o putere de aspirare ridicată.

Curățarea manuală mai amănunțită a filtrului de praf este necesară o dată la trei luni, mai ales că poate fi scos cu ușurință. Pentru golirea recipientului, praful este îndepărtat prin apăsarea unui buton, fiind astfel evitat contactul direct cu conținutul acestuia (Twist2open).

Triflex HX1 Facelift dispune de funcția ComfortClean cu efect imediat și este disponibil în noi scheme de culori. Acesta va rămâne în gamă ca model de intrare la un preț redus, în ciuda tuturor acestor îmbunătățiri.

Miele este unul dintre cei mai mari producători de echipamente electrocasnice la nivel mondial, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator. Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România, precum și două unități de producție aparținând filialei sale italiene de tehnologie medicală Steelco. Cifra de afaceri a companiei în anul 2021 s-a ridicat la aproximativ 4.84 miliarde de euro. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. În întreaga lume, întreprinderea de familie, aflată acum la a patra generație, are o forță de muncă de aproximativ 22.300 de persoane, dintre care 11.200 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh, Germania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele lansează a doua generație de aspiratoare fără fir