Lectură de 2 minute

29 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Miele deschide primul showroom din Craiova, după o investiție de 90.000 euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Miele România a inaugurat cel de-al optulea showroom din portofoliu la Craiova, după o investiție de 90.000 de euro. Spațiul are peste 50 de produse din toate categoriile.

Showroomul din Craiova, al treilea din vestul țării, este situat pe Strada Carol 1, nr. 8 și are o suprafață de vânzare de 111 metri pătrați. Clienții vor avea aici la dispoziție toate categoriile de produse Miele, de la echipamente de bucătărie (cuptoare, plite, hote, sertare încălzite, mașini de spălat vase, espressoare) și până la electrocasnice pentru curățenie (mașini de spălat rufe, uscătoare, aspiratoare). În total, aici sunt disponibile peste 50 de produse, printre care și consumabile și accesorii.

„Craiova este unul din orașele cu potențial de creștere economică, iar noul showroom ne va permite să le oferim clienților din toată zona de sud-vest a țării o experiență premium de cumpărare”, a declarat Camelia Matei, brand activation manager, Miele România.

Noul showroom din Craiova este integrat în rețeaua națională de magazine proprii Miele, care cuprinde trei locații în București și câte una în Constanța, Oradea, Timișoara și Iași. Produsele Miele sunt disponibile și într-o serie de magazine partenere exclusive, în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 50 de magazine specializate în mobilier premium și rețele independente de electroIT oferă electrocasnicele din portofoliul Miele.

Retail jobs

Miele este un producător de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele deschide primul showroom din Craiova, după o investiție de 90.000 euro