Lectură de 2 minute

26 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Miele: Cererea pentru cuptoare în România s-a dublat față de anul trecut

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În prima jumătate a acestui an, clienții Miele au cumpărat de două ori mai multe cuptoare decât în 2020. Clienții au investit, în medie, 10.000 de lei pentru un cuptor Miele, iar cele mai multe au fost achiziționate de bucureșteni (50%) și de timișoreni (15%), potrivit unui comunicat de presă.

În topul celor mai căutate specificații au fost: opțiunea de gătire cu abur, programele automate, afișajul interactiv M Touch, funcția de curățare cu piroliză (curățare automată), sonda de temperatură și funcția Food View.

În prima jumătate a acestui an, clienții Miele au cumpărat de două ori mai multe cuptoare decât în 2020, anunța producătorul recent. Clienții au investit, în medie, tot 10.000 de lei pentru un cuptor Miele, iar cele mai multe au fost achiziționate din București și Timișoara.

Miele este un producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele: Cererea pentru cuptoare în România s-a dublat față de anul trecut