Lectură de un minut

15 Jun 2017 - Știri și Noutăți

Miele a deschis al treilea magazin propriu din tara

Abonează-te pe  

Compania germana producatoare de aparate electrocasnice profesionale, Miele, anunta deschiderea celui de-al treilea magazin propriu din tara. Noul showroom este inaugurat in Constanta.

Retailerul este specializat in comercializarea de produse electrocasnice premium pentru bucatarie, spalatorie si ingrijirea pardoselilor, cat si pentru uz profesional si centre medicale.

Noul magazin, al treilea deschis in regim propriu, are o suprafata de 100 de metri patrati, investitia ajungand la 120.000 de euro. Amplasat in centrul istoric al judetului Constanta, la intersectia strazii Sulmona cu bulevardul Tomis, acesta pune la vanzare aparate precum aspiratoare, masini de spalat rufe, frigidere, incorporabile mici si mari, sisteme de calcat si espressoare, dar si detergenti si accesorii.

Loredana Butnaru, director Miele Romania a declarat: “Magazinul a fost amenajat dupa acelasi concept si design ca si magazinul Miele Point din Bucuresti. Spatiul din Constanta face parte din strategia de consolidare a brandului in Romania si preconizam ca in 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vanzari. Am ales de aceasta data zona metropolitana Constanta pentru ca este una dintre cele mai mari din Romania, asadar exista potential si ne-am gandit ca este si principala destinatie turistica a romanilor pe timp de vara.

Produse Miele sunt disponibile in 60 de locatii din tara prin parteneri exclusivi, magazine proprii, magazine specializate pentru aparate de lux, retele si magazine independente de electroIT. Celelalte doua magazine proprii Miele din tara sunt deschise in Bucuresti.

Sursa foto: facebook Miele.

Citeste si:
Miele lansează o nouă serie de cuptoare cu abur și curățare automată. De la ce preț pornesc cuptoarele 
Miele lansează o nouă serie de cuptoare cu abur și curățare automată. De la ce preț pornesc cuptoarele 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele a deschis al treilea magazin propriu din tara