Lectură de un minut

26 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul german Miele a deschis al doilea magazin din Bucuresti

Abonează-te pe  

Miele, producator german de electronice si electrocasnice de lux a inaugurat al doilea magazin din Capitala. Investitia pentru noul concept a ajuns la 100.000 de euro.

 
 

Suprafata noii locatii de pe Calea Dorobanti este de 100 de metri patrati si se remarca printr-un design minalist. Cumparatorii vor putea gasi cu usurinta produsele comercializate in tara - consumabile, aparate de gatit si coacere, plite, hote, espressoare, frigidere, masini de spalat vase sau rufe, uscatoare, aspiratoare si accesorii.

miele romania

Loredana Butnaru, director Miele Romania a declarat: “Am vrut sa deschidem acest magazin in Dorobanti, in special pentru clientii nostri din zona, pentru a nu mai fi necesara deplasarea lor la Miele Center din Piata Presei Libere. Pe langa oportunitatile de vanzare oferite de zona, magazinul a fost deschis asadar si pentru a oferi accesibilitate. Ne dorim sa fim mai aproape de clientii nostri, ori de cate ori acestia au nevoie de noi”.

Miele are in Romania si o fabrica de componente, in judetul Brasov, inca din 2009. Reteaua de magazine Miele s-a extins in ultimii trei ani prin deschiderea a cinci magazine in mai multe locatii din Romania. In plus are in portofoliul retelei 70 de unitati ale brandului si 30 de parteneri:

- parteneri exclusivi unde se vad doar electrocasnicele cu marca Miele

- magazine specializate pe vanzarile de lux

- unitati care nu sunt conditionate de marca Miele, independente de electroIT.

Citeste si:
Lidl reintroduce Click&Pick în aplicație. Clienții vor putea rezerva electrocasnice și alte produse
Lidl reintroduce Click&Pick în aplicație. Clienții vor putea rezerva electrocasnice și alte produse

Compania Miele este fondata in 1899, pornita ca o afacere de familie, ajunsa in prezent la a patra generatie, dispusa in 47 de tari la nivel mondial. In Romania este din 2007.

Sursa foto: wall-street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul german Miele a deschis al doilea magazin din Bucuresti