Lectură de un minut

20 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Mici la un leu pe Sezamo: ce alte produse mai sunt la ofertă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sezamo vine cu o serie de reduceri semnificative, cu ocazia sărbătoririi unui an de funcționare în România. Astfel, veți putea găsi în supermarketul online mici la un leu per bucată de la Carmangeria Ozana

Sursa foto: Shutterstock.com

Tot la categoria produse la un leu, mai găsiți și apă minerală plată Borsec, la 330 ml, dar și biscuiți Tedi cu unt și ciabatta.

Recent, Sezamo a redus prețurile pentru peste 400 de produse din categoria Mama și Copilul, pentru a veni în sprijinul părinților în această perioadă cu multe scumpiri. La acestea se adaugă reducerile periodice de 15-40% pentru 200 de produse, disponibile membrilor Sezamini, clubul dedicat familiilor cu copii până la 12 ani sau celor care așteaptă un copil.

Înscrierea în clubul Sezamini este gratuită și nu implică taxe lunare sau de vreun fel, iar reducerile de preț sunt susținute de către Sezamo, fără a afecta furnizorii.

Supermarketul online oferă o selecție de 14.000 de produse, precum produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și branduri internaționale de tip supermarket, toate într-un singur loc. Sezamo livrează cu mașini electrice în 3 ore de la plasarea comenzii sau la ora programată, cu intervale de livrare de 15 minute sau o oră. Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, în incinta CTPark, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mici la un leu pe Sezamo: ce alte produse mai sunt la ofertă