Lectură de 2 minute

09 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Michelin cauta 400 de noi angajati pe piata muncii din Romania

Abonează-te pe  

Michelin Romania, parte a Grupului Michelin, lider mondial in domeniul anvelopelor, va angaja anul acesta 400 de specialisti si operatori, atat in Bucuresti, cat si in cele trei fabrici pe care compania le detine in Floresti (Prahova) si Zalau (Salaj).

Compania participa in aceasta perioada la noua dintre cele mai importante targuri de joburi, care se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti sau Chisinau, cu workshop-uri dedicate, speakeri din top management-ul Michelin Romania si stand interactiv la care specialistii Michelin vor fi prezenti pentru a oferi informatii si a raspunde la intrebari.

Participarea in cadrul acestor targuri este o ocazie extraordinara pentru a cunoaste candidati talentati, iar pentru cei care isi doresc o cariera dinamica intr-o companie stabila si inovativa este o buna ocazie sa ia un prim contact cu lumea Michelin si cu posibilitatile concrete de angajare. Avand in vedere diversitatea posturilor pe care le avem in companie, recrutam atat pozitii entry-level, cat si candidati experimentati, in industrie, servicii sau comert. In cursul acestui an, vom mai angaja, treptat, alte 400 de persoane, iar volumul total de recrutare in urmatorii 5 ani depaseste 1.500 de angajati. Faptul ca headquarterul activitatilor Michelin din Europa Centrala se afla la Bucuresti, permite accesul angajatilor nostri la experiente si parcursuri internationale. Dezvoltarea angajatilor este o preocupare continua, inca de la angajare, cu atat mai mult cu cat Michelin angajeaza pentru o cariera si nu pentru un post. Acest aspect se regaseste in stabilitatea ridicata a angajatilor nostri comparativ cu piata” a adaugat Gabriela Alexandru, Regional HR Director Central Europe Michelin.
Cu o activitate in Romania de aproape 18 ani, Michelin a investit peste 400 de milioane de euro din 2001 pana in prezent. In ultimii cinci ani, Michelin Romania si-a dublat efectivele depasind anul acesta pragul de 4.000 de angajati care activeaza in 20 de domenii si acopera o diversitate de peste 300 tipuri de posturi. Activitatea de productie din Romania se desfasoara in trei fabrici, una in Floresti, Prahova, si doua in Zalau,Salaj. Incepand cu 2014, in Bucuresti s-au pus bazele unui centru de servicii pentru Michelin in Europa, responsabil pentru gestionarea operatiunilor de achizitii, contabilitate, control de gestiune, administrarea proceselor de vanzare, logistica si resurse umane.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Michelin cauta 400 de noi angajati pe piata muncii din Romania