Lectură de 4 minute

07 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Michael Vax, renumit trainer internațional de e-Commerce, susține primul webinar gratuit dedicat pieței din România

Advertorial

Abonează-te pe  

În timp ce citiți asta, clienții voștri cumpără deja de la un alt magazin online. Retailerii și consumatorii de azi interacționează în moduri extrem de variate, iar în procesul de cumpărare, online-ul a devenit o componentă foarte importantă, care modelează obiceiuri de achiziție. Aceste schimbări în comportamentul de consum transmit un singur mesaj retailerilor, iar acela este că nu se mai pot baza pe un singur canal de comunicare pentru a avea succes pe termen lung, ci au nevoie de o soluție integrată.  

Platformele de e-Commerce nu se mai adresează exclusiv marilor retaileri, ci tuturor companiilor care desfășoară tranzacții comerciale și doresc o promovare eficientă în mediul online. Soluțiile e-Commerce oferă acum avantaje tuturor categoriilor de retaileri, indiferent de mărime, atât din segmentul B2C, cât și din B2B.

Michael Vax, renumit pentru activitatea sa din sfera e-Commerce, susține primul webinar gratuit dedicat pieței din România

Cunoscut în industria de retail și e-Commerce ca lider în dezvoltarea proiectelor Hybris, Spryker și Elasticpath, expertul în e-Commerce Michael Vax, împărtășește în cadrul webinarului Cracking the e-commerce code, pentru prima dată în România, cunoștințele acumulate în peste 30 de ani de experiență.

Michael Vax este un lider desăvârșit pe piața de e-Commerce, cu mulți ani de experiență în dezvoltarea de aplicații web extrem de scalabile încă de la apariția internetului. În ultimii ani s-a specializat în e-Commerce și a dezvoltat soluții inovatoare care adresează nevoi complexe ale industriei de retail, atât din sectorul B2C, cât și a companiilor din industria B2B.

În cadrul webinarului aveți ocazia să adresați întrebări despre modul în care puteți implementa soluțiile e-Commerce, sau cum puteți îmbunătăți platforma pe care o folosiți deja, elimina micile erori pe care este posibil să le faceți fără să vreți, sau nevoile individuale ale afacerii voastre.

Participați la webinar și pregătiți-vă afacerea pentru a face parte din noua generație e-Commerce!

Acest webinar este oferit gratuit de CustomSoft și are ca temă principală conturarea conceptelor de bază ale domeniului e-Commerce, strategii și soluții, precum și concluziile unei cercetări despre e-Commerce în piața românească de B2B. Evenimentul va avea loc pe 12 Octombrie 2021, între orele 15:00 și 16:30, și va fi susținut online, pe platforma Zoom.

„Ne propunem să le oferim companiilor și specialiștilor din retail acces la informații practice și inovative pentru a dezvolta un canal de e-Commerce performant și adaptat nevoilor curente. În cei peste 15 ani de experiență am analizat, am îmbunătățit și am creat platforme dedicate magazinelor online; colaborarea cu retailerii din România ne-a făcut să observăm nevoia emergentă de acces la informații complete și practice. Conceptul de e-Commerce este folosit din ce în ce mai mult pe piața locală, însă fără să existe o îndrumare sau ghidare a ceea ce implică dezvoltarea unui astfel de canal. Webinarul susținut de CustomSoft în parteneriat cu Michael Vax vine ca răspuns al acestor nevoi”, a declarat Octavian Dumitrescu, CEO & Founder CustomSoft.

Transformarea industriei de retail este la un pas distanță

Webinarul se va concentra pe sfaturi concrete despre transformarea industriei de retail. Se vor aborda teme punctuale precum trenduri, inovații ale sistemelor de plată și de ce este important să investim în performanțele echipei.

Invitatul special, Michael Vax, aduce în prim plan noua strategie Digital Commerce Canvas, o modalitate mai bună de a planifica strategiile de e-Commerce. O metodologie nouă, bine structurată, de sus în jos, pentru a descoperi, descrie și evidenția elementele esențiale ale strategiei de e-Commerce. Alături de el se va afla și Octavian Dumitrescu, CEO & Founder CustomSoft.

Speakeri

Octavian Dumitrescu

CEO & Founder CustomSoft

Linkedin

Michael Vax

E-Commerce Consultant

Linkedin

Cui se adresează?

Webinarul se adresează atât celor care își doresc să intre pe piața de e-Commerce, cât și celor care au deja un magazin online.

Dacă sunteți la început de drum în industria comerțului online și vreți să deschideți un magazin online, acum e momentul perfect să aflați care sunt pașii compleți pentru a satisface nevoile utilizatorilor și care să creeze experiențe optime pentru clienți.

Studiu: Impactul adopției e-Commerce în cadrul companiilor din România

Studiul a fost realizat de către echipa Customsoft pentru a înțelege nevoile curente ale pieței de retail. Raportul prezintă o imagine clară și cuantificabilă a adopției platformelor e-Commerce de către segmentul B2B și B2B&B2C. Rezultatele studiului aduc răspunsuri privind factorii care determină sau inhibă un comerciant să dezvolte un canal online de vânzare.

Vor fi prezentate în premieră datele cercetării privind gradul de adopție la nivel național a platformelor de e-Commerce pentru B2B, provocările întâmpinate, costurile de implementare, timpii de recuperare ai investiției și beneficiile observate.

Află mai multe despre Webinarul gratuit ”Cracking the e-commerce code” din data de 12 octombrie prin accesarea paginii https://bit.ly/2YlEX2U.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Michael Vax, renumit trainer internațional de e-Commerce, susține primul webinar gratuit dedicat pieței din România