Lectură de 2 minute

09 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Mezoni.ro, magazinul online de mobilă, „se laudă” cu peste 8000 de produse noi

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sursa foto: Unsplash

În luna aprilie, pe lângă gama de produse destinate somnului, pe mezoni.ro s-a înregistrat un trend ascendent în rândul achizițiilor din categoria de produse pentru bucătărie. Cu ocazia sărbătorilor pascale românii și-au îndreptat atenția către vase de gătit și de copt, unde s-a observat o creștere cu 12%.

Clienţii continuă să fie interesaţi de produse din gama dormitorului, saltele, perne și pilote, însă reprezentanții magazinului îi așteaptă cu peste 8000 de produse noi din categoria mobilier. Categoriile de produse cu creşteri importante care confirmă trendurile următoarei perioade vor fi cele din categoria grădină, unde Mezoni se așteaptă la o creștere de 20% la mobilier și decorațiuni pentru exterior.

Valoarea coșului de cumpărături pe mezoni.ro este de 350 ron, clientul online având posibilitatea să achiziționeze articole pentru casă și grădină dintr-o mare diversitate de produse, precum piese de mobilier și obiecte decorative de la firme apreciate precum Bedora și Green Future.

Categoria de home & deco din e-commerce se află încă la început, fiind una dintre verticalele cu potențial, dacă ținem cont că are o rată de sub 10% din totalul pieței de e-commerce. De asemenea, pentru a oferi flexibilitate și mai mare în procesul de achiziție online, Mezoni vine în sprijinul cumpărătorilor de mobilier cu posibilitatea platei în rate fără dobândă.

MEZONI.RO este un magazin de mobilă, textile și accesorii pentru casă și grădină care abordează o mulțime de stiluri. Pe Mezoni.ro vei găsi produse din materiale atent alese, de la mobilier pentru casă și grădină, saltele de pat, perne, toppere, lenjerii de pat și textile pentru casă, până la decorațiuni, vase și ustensile de bucătărie pentru ca gătitul să fie o adevărată plăcere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mezoni.ro, magazinul online de mobilă, „se laudă” cu peste 8000 de produse noi