Lectură de un minut

04 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Metro România a inaugurat noua extindere a centrului logistic de la Ștefăneștii de Jos

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Metro România a inaugurat noua extindere a centrului logistic de la Ștefăneștii de Jos, de 10.000 de metri pătrați, atingând o suprafață de peste 65.000 de metri pătrați.

Metro susține că mărirea platformei One Roof era necesară pentru integrarea atât a furnizorilor din zona de direct store delivery (DSD), cât și pentru optimizarea capacității logistice care să deservească un volum de marfă din ce în ce mai ridicat.

Noul spațiu, dezvoltat în parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), prevede o zonă de birouri de peste 300 de metri pătrați, 20 de rampe de alimentare și descărcare, un drive-in, consolidând capacitatea depozitului cu temperatură ambientală, dar și asigurarea unei acoperiri echilibrate pe toate intervalele de temperaturi.

Proiectul este predat în baza unui contract de închiriere încheiat pe 10 ani, cu posibilitate de extindere pe alți 10 ani.

În 2020, afacerile Metro au crescut, ajunând la 6,1 miliarde de lei, dar pandemia și impactul asupra HoReCa au afectat profitul companiei, care s-a diminuat în 2020 față de anul anterior. Număr de angajați a crescut ușor.

Metro este o companie care activează pe piața de comerț cu ridicata, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Metro România a inaugurat noua extindere a centrului logistic de la Ștefăneștii de Jos