Lectură de un minut

21 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Metro și Cora retrag de pe piață un sortiment de pizza, ca urmare a contaminării cu un corp metalic

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Metro și Cora retrag de la comercializare un sortiment de pizza de la Dr. Oetker, ca urmare a prezenței unui corp metalic, a transmis Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). 

Actualizare

Și retailerul Cora retrage sortiemntul de pizza de la Dr. Oetker din magazine, ca urmare a prezenței unui corp metalic.

,,Produsul prezintă suspiciune că paote conține un corp metalic străin. Suspiciunea se referă numai al lotul emnționat 141021. Balabilitate 09.2022. niciun alt produs sau lot nu sunt afectate'', a transmis ANSVSA.

,,Vă informăm că furnizorul Dr. Oetker RO SRL a notificat Metro Cash & Carry Romania să inițieze retragerea de la comercializare și de la clienti a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: există un risc scăzut de contaminare cu un corp metalic'', a transmis ANSVSA.

Autoritatea recomandă ca persoanele care au cumpărat acest produs să nu îl consume și să îl returneze în magazinele Metro Cash & Carry până pe 5 martie. Clienții vor primi contravaloarea bonului.

Citeste si:
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Metro și Cora retrag de pe piață un sortiment de pizza, ca urmare a contaminării cu un corp metalic