Lectură de 5 minute

20 Jun 2022 - Știri și Noutăți

METRO își extinde gama de produse din carne roșie la Centrul din Ștefănești

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

METRO, liderul comerțului cu ridicata în România de peste 25 de ani, își extinde portofoliul de produse din carne roșie, atât cu produse producție proprie, cât și articole de vită provenite de la producători de top din lumea întreagă, răspunzând astfel nevoilor cienților din zona de ospitalitate și comerțul tradițional. 

 

Noile articole cpmpletează sortimentul de carne de porc, oaie și vită, compania punând la dispoziția clienților profesioniști o varietate de piese și tăieturi, ambalări cu termen de valabilitate extins, dar și produse “Ready To Cook cum ar fi noua gamă de marinate, produse în centrul de producție proprie.

 “Gama de carne este și va fi o prioritate, ca un răspuns la nevoile clienților din industria ospitalității, dar și a celor din zona de comerț tradițional, pentru care comercializarea de produse din carne proaspătă poate fi o sursă reală de creștere a vânzărilor și a profitului“, se arată într-un comunicat al companiei.

În 2022, METRO are în focus asigurarea unui sortiment extins în ceea ce privește gama de carne producție proprie, atât prin prisma nivelurilor de calitate, de la produse de bază, până la produse premium, cât mai ales prin oferirea unor alternative care să asigure clienților profesioniști produse porționate, calibrate, gata de gătit, cu ambalări profesionale, toate concepute pentru a optimiza profitul afacerilor pe care aceștia le dețin.

Noutatea sezonului: Produsele marinate

Pentru acest sezon, noutatea o reprezintă gama de marinate din porc și oaie, dezvoltată în cadrul Centrului de Producție Proprie din Ștefănești, care se alătură produselor deja disponibile la raft: carne de porc feliată și calibrată, carne tocată, mici și cârnați, carne de vită porționată și calibrată.

Centrul de carne, producție proprie METRO din Ștefănești a fost conceput și dezvoltat pentru a deveni o sursă constantă de aprovizionare pentru antreprenori. Produsele dezvoltate aici reflectă experiența și know-how-ul METRO, care, cu peste 40 de milioane de kilograme de carne distribuite anual, este un reper incontestabil în materie de soluții specifice pieței locale de carne, susțin reprezentanții companiei.

„Angajamentul METRO de a sprijini prin toate mijloacele antreprenorii independenți este motivul pentru care am investit timp și un buget consistent în centrul de carne producție proprie de la Ștefănești, unde dezvoltăm permanent sortimente noi, adaptate fiecărui sezon și evoluției pieței, menite să aducă diferențiere și profitabilitate. Ne-am dorit o locație modernă, spațioasă, cu o capacitate mare de producție, care să garanteze un flux constant de marfă la cele mai înalte standarde către clienții noștri, pentru a le asigura competitivitatea în orice moment. Gama de preparate din carne producție proprie METRO include soluții complete, inspirate din activitatea, cerințele și feedback-ul clienților noștri și ne bucurăm că o putem îmbunătăți constant“, a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Gama de marinate care poate fi găsită acum la raft include, printre altele, piept de porc feliat, marinat cu usturoi negru sau ușor picant, pastramă de oaie marinată în baiț, ceafă de porc marinată, ușor picantă, sau ceafă de porc feliată, marinată, Maitre d’Hotel.

Citeste si:
Telefoane noi în România: cât costă și cum arată gama proprie a HMD
Telefoane noi în România: cât costă și cum arată gama proprie a HMD

Toate produsele dezvoltate în cadrul unității de producție proprie din cadrul platformei logistice pe care METRO o deține la Ștefănești sunt obținute cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație, prin respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor de siguranță, din materie primă premium, elemente care garantează calitatea superioară a fiecărui articol.

Produsele provenite din linia de producție proprie vor fi împachetate și ambalate ATM (ambalare în atmosferă controlată), astfel încât proprietățile cărnii să rămână neschimbate.

În plus, toate produsele sunt concepute în funcție de specificul și nevoile antreprenorilor HoReCa și revânzători.

Oferta pentru industria ospitalității

O altă prioritate a companiei o reprezintă sortimentul de carne de vită, extins anul acesta cu o varietate de tăieturi și piese întregi, ambalări profesionale și origini variate, sortimentul de carne de vită fiind gândit, astfel încât să acopere necesarul oricărui client care deține un restaurant sau o locație pentru evenimente.

Fie că este vorba de antricot, vrăbioară sau mușchi, de T-bone, Tomahawk, Picanha sau Bavetă, de origine SUA, Australia, Argentina, Brazilia, Uruguay, Irlanda, România sau alte țări din UE, produsele din carne de vită din oferta METRO sunt variate, începând de la cele frecvent întâlnite în meniurile de bază ale restaurantelor, până la carne premium, potrivită pentru meniuri à la carte.

“METRO vine în întâmpinarea clienților profesioniști cu prețuri și mai avantajoase în zona de produse proaspete, oferindu-le acum un preț mai mic în funcție de cantitatea cumpărată la o multitudine de produse proaspete din categoriile de carne, pește, fructe și legume. Produsele sunt semnalizate la raft cu eticheta verde”, se arată în comunicat.

Vânzări de circa 25 miliarde euro la nivel mondial

METRO este o companie internațională de top cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

În întreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienți care pot alege dacă să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să-și ridice achizițiile de la magazin sau să le livreze.  

METRO a fost listată în Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania operează în peste 30 de țări și are peste 95.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  METRO își extinde gama de produse din carne roșie la Centrul din Ștefănești