Lectură de 3 minute

15 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Metro deschide un nou magazin în Buzău

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Metro România anunță deschiderea unui nou magazin în Buzău, într-un spațiu nou, aflat la doar 500 de metri distanță de fostul centru Metro punct din localitate, pe Strada Transilvaniei numărul 441a.

Spațiul comercial este unul generos, de aproximativ 3.800 de metri pătrați și vine cu o ofertă de peste 6.300 de produse. Magazinul se află într-o clădire nouă, proiectată de la zero pentru a corespunde în totalitate standardelor.

Spațiul comercial este aproximativ cu 45% mai mare comparativ cu fostul magazin Punct din proximitate - 3.800 de metri pătrați versus 2.600 de metri pătrați. De asemenea, spațiul de depozitare este mai mare, în timp ce birourile și spațiile administrative au alocate o suprafață mai mică, de 25%.

Noul magazin Metro este optimizat pentru eficientizarea tuturor operațiunilor. Magazinul beneficiază de echipamente moderne și eficiente, care să susțină extinderea de gamă: cameră frigorifică pentru categoriile de produse proaspete, precum carne, pește, fructe și legume, mezeluri, ouă, lactate și cameră congelator ambivalentă de 130 de metri pătrați, dotată cu vitrine de expunere pentru produsele congelate, în acest fel asigurându-se stocul și vânzarea pe aceeași suprafață și respectarea normelor HACCP în vigoare.

Magazinul dispune de o parcare de 132 de locuri, din care 37 sunt acoperite, o creștere semnificativă comparativ cu cele 23 de spații de parcare disponibile în vechiul magazin. Magazinul dispune de o ofertă de peste 6.300 de articole, comparativ cu 2.850 anterior. Categoriile de produse au fost redefinite pentru a deservi clienții profesioniști, fiind adaptate și extinse în funcție de nevoile clienților HoReCa și revânzători.

Clădirea are un spațiu de încărcare/descărcare dedicat, fiind disponibile rampe pentru recepție marfă și livrare. Magazinul oferă servicii de livrare pentru clienții din Buzău și împrejurimi, printr-un parteneriat cu un furnizor de servicii logistice, care pune la dispoziție, pentru început, patru mașini noi a câte 3,5 tone, cu temperatură controlată. În magazin lucrează o echipă formată din 49 de angajați, comparativ cu 21 de angajați anterior.

Anul acesta vine cu o schimbare semnificativă pentru echipa METRO Buzău care face tranziția într-o nouă locație, mai modernă și mai mare față de cea anterioară. Unul dintre beneficiile și noutățile pe care METRO le aduce în această regiune este faptul că livrările vor fi realizate mai rapid, acestea fiind aduse direct din magazinul din Buzău. Mă bucur să văd că procesul de recrutare din luna februarie a dat rezultate satisfăcătoare și acum METRO Buzău are cu peste dublu numărul de angajați. Misiunea noastră este să fim aproape de antreprenorii români cu servicii de încredere și ne bucurăm că prin inaugurarea noului magazin ne menținem angajamentul de a rămâne un partener solid”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro România.

Citeste si:
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România

Metro este o companie internațională cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. Metro a fost listată în Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania operează în peste 30 de țări și are peste 95.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2020/2021, Metro a generat vânzări de 24,8 miliarde de euro.

Metro România s-a lansat pe piața locală în 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor Metro România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Metro deschide un nou magazin în Buzău