Lectură de un minut

19 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Metro deschide al doilea centru de vaccinare drive-through anti-Covid în București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Centrul de vaccinare drive-through anti-covid-19 din Sectorul 4 al municipiului București se deschide miercuri, 19 mai, la prânz, în parcarea Metro Berceni din Bulevardul Metalurgiei, nr. 130A. Acesta este al doilea centru deschis, după cel din parcarea Metro Militari.

Centrul va fi deschis de la 08:00 la 20:00, șapte zile pe săptămână și oamenii nu vor trebui să iasă din mașina pentru a primi doza de vaccin. Incluzând timpii de așteptare, procesul ar trebui să dureze sub 30 de minute. Vaccinul administrat este Pfizer-BioNTech și este gratuit pentru oricine dorește să se vaccineze.

Centrul este deschis în colaborare cu Primaria Sectorului 4, iar toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face începând de miercuri, de la ora 14:00. În afara celor care folosesc maşina, la centru pot veni şi cei care se deplasează pe role, trotinetă, bicicletă, motocicletă etc. sau chiar pe jos, fără nici o programare.

„Ne dorim cu toții să contribuim la facilitarea procesului de accelerare a vaccinării, de aceea am fost deschiși la apelul autorităților, din grijă pentru sănătatea românilor”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro Cash & Carry România.

Metro activează pe piața comerțului cu ridicata, cu sortimente alimentare si nealimentare, fiind specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Metro deschide al doilea centru de vaccinare drive-through anti-Covid în București