Lectură de un minut

18 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Metro a lansat aplicația pentru mobil în România, alternativa cardului clasic

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Aplicația mobilă Metro este disponibilă oficial în România, fiind o alternativă digitală și modernă a tradiționalului card Metro. România se numără printre cele nouă țări din Europa unde noua aplicație a fost lansată.

Aplicația Metro poate fi folosită atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele cu Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și PlayStore.

„Aplicația este complet operațională în România, oferind inclusiv acces rapid la toate informațiile relevante despre produse, stocuri la nivel de magazin sau facturi digitale. Practic, aplicația Metro este un serviciu digital ce le oferă clienților posibilitatea de a avea la îndemână mereu cardul Metro și să se informeze direct din telefonul mobil.", a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro Cash & Carry România.

Printre beneficiile aplicației Metro se numără posibilitatea de a consulta cataloagele de produse Metro oricând, informații actualizate 24h din 24h despre disponibilitatea produselor cât și despre prețul lor, la nivel de magazin. O listă de cumpărături digitală cu produsele disponibile în magazin, toate facturile în format digital, cardul Metro direct în telefon, balanța punctelor de loialitate și informații despre magazine sunt câteva dintre atuurile aplicației Metro.

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Metro a lansat aplicația pentru mobil în România, alternativa cardului clasic